Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה ראויה לV5 - עד 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחלתי לפזול קצת הצידה והחלטתי למכור את הגולף V5 האוטומטית שלי.

התקציב הוא לא גדול במיוחד ועומד על 60,000 ש"ח. האופציות שעלו לי בראש הן:

1. אודי A4 2002 - מנוע 1.8T/2.0

2. אודי A3 2002-2003 - מנוע 1.8T

3. אלפא 147 2.0 סלספיד.

העדיפות היא לגיר טיפטרוניק/סלספיד, למרות שאני לא פוסל ידני..

נסעתי על ה A4 לפני מספר ימים ולא ממש התלהבתי (אולי אקזמפלר ספציפי לא מוצלח במיוחד?). על ה A3 ועל האלפא עוד לא יצא לי..

אני מחפש רכב שיהיה מעט ספורטיבי אבל עדיין נעים בסביבה שלו. איכות החומרים חשובה לי, ואת הגולף שלי היום אני אוהב מהבחינה הזו, היא פשוט קצת עצלה...

אני לא מעוניין ב GTI מאותה הצורה ולכן חשבתי על הA3.

האם האלפא עם מנוע 2.0 ו150 סוסים במותניה חזקה/זריזה/נעימה יותר מה V5?

אשמח לעצתכם..

תודה ויום טוב!

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אף אחד לא יכול לייעץ? :/

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

האודי והאלפא שונות מאוד זו מזו.

אני אישית מעדיף את האלפא. אחרים יעדיפו את האודי ופוטנציאל השיפורים הגבוה יותר.

סע על שתיהן, האופי כ"כ שונה שאתה תרגיש מייד מה אתה רוצה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לאלפא התנהגות מצויינת, הגה נדיר וסביבת נהג מפנקת ביותר.

האאודי המוגדשת תרגיש חזקה יותר בכל מצב והמנוע מהווה פוטנציאל זול וגדול לשיפורי כח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ובכל מקרה, לדעתכם, שתיהן נותנות תמורה גבוהה יותר מה V5 שיש לי היום?

פורסם

אם A4 מדברת אליך וכך גם 147, חשוב על אלפא 156. אוטו נהדר, טוב ומהנה יותר מה 147 וסביבת הנהג שלו, כמו גם איכות החומרים והגימור בהחלט ברמה שאינה נופלת מזו של הגולף שלך.

פורסם

לדעתי האישית A4 ו A3 לא יהוו יותר מדי שינוי למעט המראה. בסופו של דבר זו אותה שילדת MK4 אבל בעטיפה של אאודי.

אם כבר 1.8T זה מה שמעניין אותך, במצב הנוכחי ובתקציב הנוכחי, הדבר היחיד שאני הייתי עושה זה לשדרג לגולף GTI.

גם כשאני לפני שנתיים וחצי עברתי מגולף רגילה ל GTI אמרתי לעצמי : זה טיפשי להישאר עם אותו רכב שנראה בדיוק אותו דבר,

אבל אחרי שבחנתי את הלאון והA3 הבנתי שזה הדבר הנכון לעשות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...