Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיצוב בהחלט שנוי במחלוקת. לטעמי לוח המחוונים עמוס מדי, והכול צמוד להכול.

כל אחד וטעמו האישי. זה עדיין נראה לי מופרח להתחיל את המחיר של הלנד קצרה הבסיסית מ 305K.

שלומי.

פורסם
Derish אני לא מסכים.

אומנם כמוך יש לי סלידה מענין הג'יפים למרות שיש אנשים שקונים אותם מהסיבות הנכונות(הם מעטים), אבל הלנדקוזר הקודם היה רכב שהציע חבילה טובה ומוכרת: יכולת שטח טובה, עיצוב מושך, איכות ואמינות ושמירת ערך, כול זה במחיר סביר יחסית לקטגוריה.

מה שמפריע לי במה שהיבואן עושה הוא שהוא בעצם יגרום לייקור של הקטגוריה, הרי בארץ ידוע שמחירי הרכב הם לא תחרותיים ומדובר בקרטל אחד גדול.

למה שיבואן מיצובישי שמוכר מוצר לא קפחות טוב אם בכלל מטויוטה ימכור את המוצר שלו במחיר כזה נמוך בעוד שהמתחרה שלו חוגג?

אני מאמין שהדבר יגרום לייקור של כול הדגמים המתחרים ללנדקרוזר, ושאנשי המכירות של טויוטה יתחילו להשוות עכשיו את הלנד לטווארג.

בדיוק כמו שקרה אם פולקסוואגן ומותגי יוקרה, ופולקסוואגן והונדה.

מקווה מאוד שתקנות היבוא האישי יכנסו מהר לתוקף ויחסלו את המכירות של הדגם הזה מהיבואן בדיוק כמו הגראנד צ'ירוקי.

ואנוכי דווקא מברך על העלאת המחיר. די אם רוכש פוטנציאלי אחד, או אולי אישתו, יבינו שגם מכונית מנהלים מכובדת משאירה יופי של רושם ובתור צ'ופר יקבלו נסיעה נוחה יותר, בטיחות גבוהה יותר, ביצועים טובים יותר, ומה לא בעצם. משאיות זה יופי, אבל באמת לא כל כך צריך את זה וזה נורא יקר, ברכישה כמו גם באחזקה ובשביל מה ? בשביל שביב פוזה מזויפת וחסרת טעם ? לא חבל על הכסף ?

פורסם

יש לנו במשפחה לקסוס GX470 .בפנים זה נראה אותו דבר. לפי הדיבורים שלנד קרוזר פראדו תהיה מצויידת במתלים פנאומטיים, נראה לי שטויוטה החליטו לחסוך ופשוט עשו rebaging לGX הקודמת.

פורסם
ולגבי מי המסטול שיקנה- כל המשולח הראשון נמכר כבר במכירה המוקדמת וה"סודית" (רכב מוסתר במוסך\מאחורי וילון) לפני שבוע.

מי המסטול ש"קונה" את זה? נדמה לי שבעיקר אנשי מדרכות ולא אנשי שטח אמיתיים... הייתי ממסה אותם בעוד 100K ו/או מחייב תרומה - למשל לועד האופנוענים, שכל מכה שיקבלו מהרכב המיותר הזה (כשהוא לא משמש לשטח) תשלח אותם לשיקום ארוך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואולי בא לי פעם ב- לרדת לדיונות?

זה כמו להגיד שכל מי שיש לו אוטו ספורט נוהג כמו בהמה, כשהיום כל גולף TSI מתקרבת לאיזור ה8 שניות....

למה אתה צריך 160 כ"ס? כדי להרביץ? כדי לדרוס מישו בטעות?

על אותו משקל אחד לאחד,רק ניסוח שונה.

אם היה מוצא חן בעייני הייתי קונה אותו רק בשביל להסתובב בעיר ולהדליק את הבנות :wink:

פורסם
הייתי ממסה אותם בעוד 100K ו/או מחייב תרומה - למשל לועד האופנוענים, שכל מכה שיקבלו מהרכב המיותר הזה (כשהוא לא משמש לשטח) תשלח אותם לשיקום ארוך.

זה פשוט קשקוש - כל רכב שיתנגש באופנוע ישלח אותו (אולי) לשיקום ארוך, אם הוא פרייבט או רכב שטח - זה באמת לא משנה כל כך. השנאה שלך לג'יפי מדרכות ולג'יפים בכלל בד"כ מוצדקת, אבל פה אתה מגזים.

...ובתור צ'ופר יקבלו נסיעה נוחה יותר, בטיחות גבוהה יותר, ביצועים טובים יותר, ומה לא בעצם.

בטיחות גבוהה יותר?

בעולם האמיתי רוב המכונית הפרטיות שיתנגשו חזיתית עם רכב כזה יספגו נזק גבוה משמעותית מאשר הלנדקרוזר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא מצליח להבין איזה פוזה בדיוק יש ללנד-קרוזר? בגלל שהוא ג'יפ אז יש לו מקדם פוזה גדול יותר?

אולי אני רגיל לרכב הזה יותר מידי כי באיזור שאני גר בו כל רכב שלישי הוא לנד-קרוזר.

ישבתי בקודם ובכלל לא התרשמתי, החדש נראה הרבה יותר טוב בפנים.

הוא טוב בשטח כמו שאומרים? או ממוצע בסה"כ?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פוזה של רכב שטח גדול ומפואר.

והלנד- קרוזר גם נפוץ באיזור שאני גר פה - זה לא אומר שהוא לא מושך תשומת לב.

מעולה בשטח,עם נטייה לשבור דיפרנציאלים :shock:.

אבל בתור רכב שטח אכן מעולה.

התנהגות כביש בינונית,אבל לפחות הנעה כפולה קבועה.

פורסם
אני לא מצליח להבין איזה פוזה בדיוק יש ללנד-קרוזר? בגלל שהוא ג'יפ אז יש לו מקדם פוזה גדול יותר?

התפיסה לגבי הלנד קרוזר זה כבר רחוק מלהיות רק בגלל העיצוב שלו.

זה הרכב הראשון בקטגוריה שערס יגיד לך שהוא רוצה.

אותו דבר אם תשאל אותו איזה פרייבט משנות ה 90 הוא רוצה הוא ישר יגיד לך סיויק משופרת, סאב, חלונות פתוחים

וזמר מזרחי ברקע.

פרייבט חדשה ישר תהיה מאזדה 3 ספיריט שחורה עם סט ניקלים ואותה המוזיקה ברקע עם החלונות הפתוחים והסאב.

כך גם הלנד קרוזר, זה כבר הרבה יותר מעיצוב, זה התדמית שנוצורה עם הזמן לרכב הזה.

שלומי.

פורסם

בשכונה בה אני גר יש שלוש לאנד קרוזרים שתים קצרות אחת לבנה ואחת שחורה, שניהם קצרות ועוד אחת שחורה ארוכה במרחק של פחות מ-100 מטר אחת מהשנייה ולפי דעתי הלאנד קרוזר תפס מספיק לקוחות חוזרים שיחזרו ויקנו את הדגם החדש.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

הלנד קרוזר מכר בממוצע מעל 2000 כלים בשנה. רכב במחיר של +300K שנמכר כמו סופגניות בחנוכה.

מספרים שכל SUV אחר בארץ יכול לחלום עליהם.

הקרוזר החדש נחטף כמעט בצורה עיוורת באותו יום מכירות "סודי", כאשר המוזמנים עומדים בתור לסוכני המכירות וצ'קים של מקדמות בידיהם כאילו לא מדובר ברכב הנושק ל400K שכל מה ש"הורשנו" לראות ממנו הוא את הרכב סגור ונעול בתוך חדר קטן במוסך (אפילו לא נתנו לראותו שהוא לא צמוד לקיר מכל הכיוונים. נסיעת מבחן- מדע בדיוני).

בית הספר לשיווק ומיתוג זה כאן.

פורסם
זה פשוט קשקוש - כל רכב שיתנגש באופנוע ישלח אותו (אולי) לשיקום ארוך, אם הוא פרייבט או רכב שטח - זה באמת לא משנה כל כך. השנאה שלך לג'יפי מדרכות ולג'יפים בכלל בד"כ מוצדקת, אבל פה אתה מגזים.

בטיחות גבוהה יותר?

בעולם האמיתי רוב המכונית הפרטיות שיתנגשו חזיתית עם רכב כזה יספגו נזק גבוה משמעותית מאשר הלנדקרוזר.

בטיחות אינה רק השאלה איך אתה שורד תאונה, אלא גם השאלה איך תוכל להתחמק ממנה. מה שידוע כבטיחות פסיבית ובטיחות אקטיבית. בעניין הזה אין בכלל ספק שמכונית פרטית מודרנית עדיפה על משאית, קטנה כגדולה. פשוט הפיזיקה עומדת לצידה. גם בענין הבטיחות הפסיבית יש למשאיות, ודאי אלו המצוידות בשילדת סולם כמו הטויוטה הזו, מגרעות מובנות.

• תוכן חדש...