Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לדעת מה ההבדל בין הסט הזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=411536

לסט הזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=360858

מי מבין שתיהם טוב יותר ?

תודה לכולם

פורסם

הפוקל K2P זה הדגם היותר מתקדם של ה 165KF...

ל K2P יכולת ספיגה של 100 RMS ול 165KF היכולת ספיגה 80 RMS...

אגב אם כבר מדברים יצאו סטים חדשים של הפוקל לדגמים האלה בגלל מכת זיופים קשה!

יש לך את הדגם החדש של ה K2P וזה כנראה מה שאני הולך להתחדש בו בזמן הקרוב KRX2 יש להם אותם נתונים אבל

הוא השיפור שלו..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

שאלה טובה.. את זה תשאל את המומחים שבפורום..

אני חושב שה 20 RMS האלה משפיעים מאוד.. ואני בטוח שזה לא רק זה יש להם הבדלים...

לגבי הזיופים באמת שאין לי מושג איך.. תשים לב למחיר אם אתה רואה שהמחיר ממש ממש נמוך אז יש פה איזה פאנץ'..

אני עוד לא הזמנתי עדיין אף דגם.. אבל גם אם אני יזמין את הדגם החדש זה כנראה יהיה ישירות מהייבואן..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

מורל פולס הם 120 רמס אז הם בטח יותר טובים.

אנא ממכם, אם אתם לא יודעים אז לא להגיד סתם!

הרמס לא קשור לאיכות הרמקול, איך הוא נשמע, וכמה חזק הוא יהיה בסופו של דבר באוטו.

פורסם

למה שיהיה שינוי משמעותי ? מה הבעיה ב k2p ? זה פשוט עדכון מסחרי שיהיה מרענן יותר ... לא מתקנים מה שלא שבור . ה k2p זאת נוסחא מתקדמת

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מורל פולס הם 120 רמס אז הם בטח יותר טובים.

אנא ממכם, אם אתם לא יודעים אז לא להגיד סתם!

הרמס לא קשור לאיכות הרמקול, איך הוא נשמע, וכמה חזק הוא יהיה בסופו של דבר באוטו.

אני לא אמרתי שהם יותר טובים בגלל ה RMS!!!

אני לא מבין גדול בזה וזה נכון.. בגלל זה לא אמרתי משהו שהוא מעל מה שאני יודע..

ואם שמת לב אמרתי לו שישאל את המומחים שפה.. אבל כנראה שמומחים הם אנשים מתנשאים.. והם מחפשים רק אנשים שטועים בשביל לתקן אותם.. ולא מחפשים לעזור... אגב דיברתי ספציפי עליך יש בפורום כמה אנשים טובים...

פורסם
למה שיהיה שינוי משמעותי ? מה הבעיה ב k2p ? זה פשוט עדכון מסחרי שיהיה מרענן יותר ... לא מתקנים מה שלא שבור . ה k2p זאת נוסחא מתקדמת

למה להגיד דברים שאתה לא מבין בהם? אתה סתם מטעה אנשים (כהרגלך)

עדכון מסחרי? תפסיק לחפש קונספירציות מאחורי כל חברה (Rainbow ו-Hifonics שאתה כ"כ "מחבב")

הסדרה היא אותה סדרה (K2P), עם זאת המיתוג החדש של הדגמים מביא איתו נתונים חדשים:

Focal K2P 165: Impedance - 4 OHM / Focal K2P KRX2: Impedance - 2 OHM

Focal K2P 165: Sensitivity - 92.5 DB / Focal K2P KRX2: Sensitivity - 93.0 DB

Focal K2P 165: Frequency Response - 22-65HZ / Focal K2P KRX2: Frequency Response- 20-70HZ

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

מבין יותר ממך זה בטוח. מן הסתם יהיו שינויים פיזיים ,מה רצית שהם ישנו את הצבע של הממברנה וזהו ? הבחור שאל שאלה פשוטה ,האם יש שינויים משמעותיים בסאונד ,התשובה גם פשוטה ,לא. הצליל הפוקאלי נשמר. היות ומדובר בשדרוג לאותו מוצר כנראה יהיה שינויים בסאונד. לא משהו שאתה יכול לשמוע במבחן עיוור אני מנחש. זה לא כמו שדרוג מהדגם הכי נחות לבריליום. אני לא אתייחס לשאר השטויות במיץ שאמרת ,בכל זאת פורום מקצועי במקצת. כמה חובבני ממך לחשוב שיהיה הבדל ב 20hz-65khy ל 22hz ... הרמקול מפיק את התדר הזה במשהו כמו מינוס 20 דציבל גם ככה :) בקיצור להטוט שיווקי ידוע ,שינויים מינוריים ב t\s parameters ובחומרים בשביל לחדש משהו ולשווק אותו בעוד 200 דולר. זה שיש תמימים כמוך שמדברים על הבדלים של העכבה והנצילות מביא להם מכירות. תראה לי איפה אני מטעה אנשים ,תחפש.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

השחצנות שלך עוד תהרוג אותך...

אני כבר כמה שנים בפורום הזה, וכל הזמן אני רואה איך אחרים משתיקים אותך על דברים שאתה חושב שאתה מבין בהם (וכמה מפתיע לגלות שאתה אפילו לא עונה להם ברוב המוחלט של המקרים)

ותחסוך ממני להציג פה בפני כולם עשרות לינקים עכשיו, אין לי זמן מיותר לבזבז על השטויות שלך.

תראה לי איפה בהודעה שלי רשמתי שטווח התדרים משפיע על הדגם הזה לטובה מבחינת אופי צליל בצורה משמעותית.

ותצטט לי גם.

אני רק רשמתי בפנייך את השינויים, כי מבחינתך (ואיך שזה משתמע מההודעה שלך) אין שום הבדל, למעט השינוי הקוסמטי שעשו לסט.

תמים?

איך שוני בעכבת הרמקול יכול להיות חסר משמעות?

אני אפילו מתבייש לציין בכלל למה זה כן משמעותי ואיך זה משנה לחלוטין את שיקולי הקנייה (הרי אתה צריך להבין לבד לא? אתה יודע הכל)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

חבר'ה, אני ממש לא רוצה שהשרשור הזה ייכנס לעניינים פרטיים, רק רציתי לדעת את ההבדל בין הכיפה השחורה לכיפה הכסופה.

העיניינים הפרטיים לא קשורים לשרשור הזה וגם לא לשרשור אחר.

תודה.

פורסם

מה זה רלוונטי שיקולי קניה ,אני לא מבין. אתה חושב ש 2 OHM או 4 OHM עושה הבדל בביצועים של הרמקול ? או שפשוט אתה מחוייב לחפור על נושא ההגברה ולשפוך טקסט סתם על כל מה שמסביב ולעשות סלט ירקות על שאלה פשוטה אחת : האם יש שינוי משמעותי בין ה K2P למשודרג.

למה אם בן אדם שואל שאלה פשוטה במקום לענות לו אז מתחילים לבלבל את השכל על כל מה שמסביב ? כמו בנות במבחנים. שאלה פשוטה , כן או למה ולמה ,אז הן מצטטות פשוט פרק שלם.

מבחן עיוור K2P למשודרג , אתה תגיד לי מה זה מה ? בטוח ? כי אני לא. אולי אני חרש אני לא יודע אני סה"כ לומד מוזיקה אלקטרונית במכללה. אבל אני יודע שמדובר באותו דבר אחרי הבדלים נידחים שהם באים בעקיפין בגלל שינוי החומרים. אם אני מוסיף גרם אחד לממברנה כבר אני משנה חצי מה T\S PARAMETERS . זה אומר משהו ? לא.

אפילו אם אני מחמם קצת את הרמקול הנתונים האלקטרוניים שלו משתנים , אפילו אחרי תקופת BREAK IN הם משתנים.

אז יש "הבדל משמעותי בסאונד" בין דגם משודרג לדגם לא משודרג ?

חברה לא יכולה פשוט להיות עם אותו המוצר עם אותו השם במשך שנים , זה לא אפקטיבי. שום קונספירציות שום נעליים סה"כ קצת שכל כללי למען השם. הם נוסחא מנצחת ושינו אותה , אף אחד עוד לא יודע אם לטובה בכלל כמו שההיסטוריה מלמדת רוב הפעמים זה לא לטובה כי לא הורגים סוס מנצח.

הם אפילו לא מצהירים על "ליין" חדש כמו שמורל הייבריד בא אחרי דוטק ולפני אילייט , גם מורל עשו את זה למען השם עם הייבריד 2 שהיה לי אותו חצי שנה ,קוראים לזה לחלוב עוד כסף מסוס מנצח ,זה מושג קיים וכולם עושים את זה. יש הבדלים משמעותיים ב T\S , הם אומרים שהם שיפרו , אבל מי יכול לדעת ? אני שם איתך כסף שבמבחן עיוור אתה לא תרגיש את ההבדל. כי לי שניהם נשמעו בדיוק אבל בדיוק אותו הדבר. אבל פה לפחות המחיר הוא זהה בין הגרסא הרגילה למשופרת.

או שיותר טוב בוא נקפוץ ונגיד מה פתאום מורל לא חושבת על כסף הם ישראלים טובים ...

לעומת זאת המשודרגת של ה K2P הוא מתוסחר בכ 300 דולר יותר אם אני לא טועה. ואפילו בלי לשמוע אני אומר לך שאין הבדל משמעותי בסאונד.

שאלה פשוטה. תשובה פשוטה. במקום לקחת אישית דברים ולהגיד שאני "מטעה" אנשים כמו איזה ילד מושפע שזוכר מה אני אומר תנסה להיות בנושא אם זה לא קשה לך יותר מדיי.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
בלי לשמוע אני אומר לך שאין הבדל משמעותי בסאונד.

במקום לחפור, היית רושם רק את זה וחוסך לי לקרוא הכל.

אתה באמת מצפה שאני אתייחס ברצינות לכל מה שרשמת אחרי המשפט הזה?

במהלך קריאת התגובה שלך, כבר בניתי לעצמי תגובה - אבל אחרי המשפט הזה, זה פשוט חסר טעם.

רק כדי שהתגובה תהיה מעט יותר עניינית: ע"ע טמפו VS פולס.

זה מה שיש לי להגיד, ואני יותר לא אגיב על השטויות שלך.

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...