Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים תפסיקו לעקוץ אותו.. תלמדו לפרגן לבנאדם!

הפרוייקט יפיפה, מי ייתן ותגשים את החלום שלך בקרוב מאד!

וכן אפילו עוד 2700 ש"ח היו מקרבים אותך לחלום לאט לאט עם הזמן.

תתחדש!

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה פרוייקט! מוסיף הרבה לאוטו ולמראה שלו!

אני מאמין כשתתחיל להתבסס כבר תרכוש את החלום שלך! אחלה חלום ד"א.

לא אהבתי את התגובות של אנשים פה, בהתחשב וזה פורום על רמה.

על האיביזה שלי גם יושבים ג'אנטים של האיביזה טורבו. נכון האיביזה שלי לא קופה

והיא שנת 97, והיא סה"כ מנוע 1600 ורק אחרי היישור קו הרציני שהיא עברה אני מאמין שהיא הגיעה לכ"ס

שהמנוע החזיק בשעת יציאת הרכב מהמפעל (75 כ"ס) אבל עדיין ההרגשה יותר מהנה כשאתה נוהג על רכב

שהוא "דמוי" ספורטיבי, כמובן שעדיף את הספורטיבי אבל לא כולם בעלי תקציב לרכישה של מפלצות גודשות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
שלום לכל חברי הפורום !

סוף כל סוף ובשעה טובה עשיתי את מה שתמיד רציתי

אחרי כמה בירורים אצל כמה בעלי מקצוע

שמתי קיט שלם על האימפרזה

הקיט כולל:טמבון קידמי,חצאיות צד, כונס אוויר,ספויילר וחצאיות לטמבון אחורי.

העלתי לפה תמונות של כל התהליך עד לשלב המוגמר.

תנו חוות דעת...

436625236215.JPG

153020180350.JPG

385064181445.jpg

207194783309.jpg

253417368094.jpg

805951769476.JPG

637839237716.JPG

זהו עד לכאן....

אם יש לכם משהו להגיד הכל יתקבל בברכה.

נחמד מאוד גבר כל הכבוד על היוזמה.

פורסם

אחלה פרויקט נראה מעולה!

יש לי שאלה לכל האלה ששאלו '' למה לא קנית GT אמיתית '' ?

אתם יודעים מה עלות ההחזקה של GT אמיתית ?

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להחזיק מכונית כזאת!

ותאמינו לי על האוטו שלו יצביעו לא פחות מאשר GT אמיתית.

פורסם

תתחדש! ניראה דומה מאוד לאמיתי.

אני גם אישית לא בעד של להציג מהרכב משהו שהוא לא אבל אם לדעתך זה יפה וזה מעלה לך חיוך על הפנים כשאתה רואה את הרכב אז אין סיבה שלא תעשה את זה. במחיר הזה זה מאוד משתלם כי המחיר זול והקיט ניראה ממש טוב.

ובקשר לצביעת פסי קישוט וכו'- יש הבדל בין זה לבין להרכיב קיט שלם על הרכב. צביעת פסי קישוט בצבע הרכב כאשר הם מגיעים שחורים במקור, לא נעשית כדי להפוך את הרכב למשהו שהוא לא. זה פשוט יפה יותר. זה לא אומר שהבעלים מנסה להראות שיש לו כמות כפולה של סוסים מתחת למכסה המנוע. לעומת זאת, כאשר אדם שם ספויילר, טמבונים חצאיות וכו' זה ב100 אחוז מהזמן נעשה מהסיבה הזו.

המקרה הנ"ל לא נכנס לאף אחת מהקטגוריות האלה. לפי התגובות של פותח השרשור ניתן לראות שהוא עשה זאת כדי לגרום לעצמו שמחה כאשר הוא מסתכל על הרכב.

מקווה בשבילך שתקנה את הGT שרצית ותהנה ממנה. עד אז, שתהנה מהרכב הנוכחי שלך ושיעלה לך חיוך על הפנים. גם אם זה רק בגלל המראה החיצוני.

פורסם

תודה רבה לכל אלה שנתנו פה תגובות חיוביות !!

וכשאגשים את החלום שלי אני ישתף אתכם

עד אז אני נשאר עם ה"GT" שלי....

פורסם

אבי כל הכבוד

באמת עבודה יפה ונקייה!

הרכב נראה בדיוק כמו כל איפרזה GT שיש פה לחברים בפורום, זה שהיא לא גודשת זה עניין אחר.

לכל אלה שלא יודעים לפרגן: לא יפה? לא לטעמכם? אל תרשמו תגובות סטמיות כמו שנרשמו, זה סתם מבאס ומוריד את החשק ליהיות חבר בפורום.

פורסם

תגיד על שינוי חיצוני שכזה צריך לדווח למשרד התחבורה?

אם כן הם עושים בעיות על הוספת קיט או שפשוט רושמים ונגמר הסיפור בלי יותר מדי כאבי ראש?

פורסם

ופעם(3-4 שנים) היה צריך? אני זוכר מורה לתעבורה או בתאוריה היה כתוב שצריך לדווח על שינוי חיצוני-הוספת קונס אוויר וכו'

פורסם

ניראה עבודה יפה מאוד,אני גם חושב שהיה עדיף לצבוע לפני ההרכבה על הרכב אבל אולי יש פה איזה שיטת עבודה שלא רואים בתמונות??

תתחדש ותהנה הכי חשוב!

פורסם
לכל האנשים החכמים שהגיבו למה שרשמתי,

יש סיבה שחטיבת STI הוציאה את האוטו שלי עם ספויילר וכונס גדול מהחברה, וזה ממש לא משנה אם הספויילר תורם או לא, אנחנו לא ניכנס לנישה הזו (יש מספיק דעות בעד ונגד).

לבוא ולשים ספויילר כזה גדול על אוטו שבכלל לא מגיע לרמות פיזיקליות שמצריכות ספויילר זה פשוט ליופי ותו לו.

בארץ זה לא חוקי לשים ספויילר שהוא לא מהחברה, לכן המהלך הזה מביא רק צרות (עיניים של אנשים ושל משטרה).

וכמו שאמרתי, בגלל אנשים כמו פותח השרשור, השוטרים חושבים שהספויילר שלי הוא תוספת שהתקנתי בחצר.

בואנ'ה,

אתה קשקשן.......

על איזה רמות פיזיקליות אתה מדבר ? על לגרד 250 קמ"ש מלמטה ???

מרצדס SLK350-אין ספויילר (והיא מעשנת את האימפרזה,ואם תבטל לה את ההגבלה האלקטרונית היא גם תעקוף אותך בסופיות).

ב.מ.וו M3- אין ספויילר,צריך לפרט על הביצועים ?

ב.מ.וו Z4M- אין ספויילר,צריך לפרט את הביצועים ?

אוודי S5- אין ספויילר.

פרארי (על שלל דגמיה) אין ספויילר.

אבל רק אימפרזה טורבו חייבת ספויילר מבחינה פיזיקלית...

אני אפילו לא מדבר על זה שיש בארץ אימפרזות עם הספק כפול ומשולש ממה שיש לך מתחת למכסה מנוע והן נוסעות ללא הספויילר.

איזו סיבה היתה לכך שסובארו הוציאו את האימפרזה טורבו עם ספויילר ? הסיבה היחידה היא שלמכונית הראלי,עלייה מבוססת האימפרזה טורבו,יש ספויילר.

זה הכל.

תפסיק להתקשקש על שטויות שאתה מאמין בהם ועל חוקיות ועל זה ש"בגלל אנשים כאלה עוצרים אותך".

הוא שם ספויילר ליופי,את אותו הספויילר בדיוק שיש לך,על אותו אוטו בדיוק כמו שיש לך (לפחות מבחינה חיצונית,אם תרצה או לא), אז מה אוכל אותך שלשניכם יש את אותו ספויילר ולאותה מטרה,ליופי,אתה מפחד שאנשים יראו אותך מחנה לידו ויגידו "וואי,איזה אימפרזות סוסות" והרכב שלך ייעלב ?

ברוך הבא לשנת 2009,אנשים עושים דברים בשביל ה"יופי", בדובאי מזמינים מכוניות בצבע מראה,עושים פתיחות בין למבורגיני לטויוטה לנד קרוזר,בארה"ב מנמיכים את הרכב עד שהביצים של הנהג משתפשפות על הכביש,ובארץ מתקינים קיט של אימפרזה על...........אימפרזה.

מי ישמע הוא התקין קיט של אימפרזה טורבו על פיאט אונו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יפה מאוד,תהנה.

גם לי פעם ההיית אימפרזה(רגילה)

הנה כמה זכרונות:

כל יומיים אתה מחליף את הצבע של הג'אנטים?:-)

אולי זה רק נראה ככה אבל בתמונת הפנים של הרכב זה נראה כאילו הדבקת נייר כסף איפה שמניחים את הרגל ליד הקלאץ' (לא יודע איך קוראים לזה בעברית) :lol:

לבחור עם האימפרזה: תיתחדש! מי ייתן ולא תיתקל בחיים ראשון ברמזור ליד איביזה טורבו :oops:

• תוכן חדש...