Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

המערכת שלי:HU:NOT FAMILIAR ):,SPEAKERS:PIONEER TS-A6963E,PIONEER TS-G1342R,AMP:BOSS CX600,SUB:PIONEER TS-W308D2

בגדול אני מרוצה מאוד מהמערכת. אבל נותרה בעיה אחת קטנה, הרמקולים הקדמיים שלי מקבלים הגברה מהפנאל, והבעיה פה היא שהוא משחרר להם גם צלילי בס, שומעים מצוין דווקא אבל בקטעים מסוימים בעיקר שיש קטע בשיר שהוא עים בס בלבד (ללא צלילי מיד וטרבל) אפשר לשמוע את הזיוף שלהם!! ופה השאלה האים אפשר לחבר סוג של קרוס אובר בין הפנאל לרמקולים הקדמיים ולחתוך את צלילי הבאס?

האים קיים כזה רכיב? אים כן מהם העלויות?

תודה על העזרה...

פורסם

הפתרון הוא להגביר את הקדמיים עם מגבר ואת האחוריים עם הרדיודיסק.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אפשר גם לחבר אותם בטור עם קבל בערך מתאים, אבל ההמלצה היא להגביר את הקידמיים, ולחבר את האחוריים לHU.

מתחדשת*

פורסם

לחבר את הקדמיים למגבר זה רעיון שלא חשבתי עליו אבל לא ניראה לי כי הקדמיים בחיים לא יוכלו להפיק את הכוח ואת העוצמה שמפיקים האחוריים מהמגבר. חבל שאין אפשרות לחבר איזה קרוס אובר...

פורסם

עדיף לחבר את הסט הקידמי+סאב כדי ליצור "במה קידמית"

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

קרוס אקטיבי מוציא סיגנל כפרא-מגבר, כלומר לפני הגברה.

לא מיועד לחיבור ישיר לרמקול.

אגב, יש אפשרות לעיתים לחתוך את תחום התדרים ברדיודיסק עצמו, איזה דגם יש לך?

מתחדשת*

פורסם

אהה זהו שאין לי את האפשרות הזאת זה רדיו דיסק מיושן :-(...בקיצור, הבנתי שאין אפשרות לחתוך את הבאס לפני שהוא מגיע לרמקולים.אבל זה בסדר כמו שאמרתי בהתחלה הזיוף הוא בקושי מורגש וגם רק בקטעים בודדים וספציפיים מאוד במוזיקה :-D

תודה על העזרה חברה

פורסם

אהה ולזה שמעלי מה זה אומר "קרוס אקטיבי מוציא סיגנל כפרא-מגבר, כלומר לפני הגברה."? לא הבנתי את המשפט??:?:

פורסם

כלומר מתחבר בין רדיו דיסק למגבר-> אחרי רדיו ולפני המגבר .

הוא חותך את התדרים ומשמש בתור אקולייזר ומה שתרצה וככה הסיגנל היוצא ממנו "חתוך" ומכוון כבר והמגבר מקבל אות סיגנל "נקי".

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...