Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות ניסן אלמרה שנת 2000 מנוע 1.6 עשתה 98000 ק"מ יד 1.

מה אתם אומרים? למה לשים לב? כמה בערך נראה חכם שהיא שווה (מחירון 30000)?

ושאלה כללית, האם כדאי ללכת למוסך שיבדוק את הרכב? זה עולה 500 ש"ח...

ממש תודה!:-D

פורסם

הכי אמין,הכי אמין,הכי אמין...

הרץ חיפוש וזה מה שתגלה.

חשוב למצוא רכב מטופל. האחזקה זולה,אין רצועת טיימינג מגומי שמצריכה החלפה תכופה,ביטוח זול יחסית, המשפחטומטית האולטימטיבית משנות ה-90.

הייתה לי כזו 10 שנים,אפס (אפס מוחלט,אף לא אחת..) תקלות!

חסרונות? בעיקר נוחות הנסיעה בכביש משובש,בולמים נוראיים... המושבים יפנים טיפוסים.

תמורה מצויינת למחיר,הייתי משקיע גם בבדיקה במכון אמין ויסודי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
רוצה לקנות ניסן אלמרה שנת 2000 מנוע 1.6 עשתה 98000 ק"מ יד 1.

מה אתם אומרים? למה לשים לב? כמה בערך נראה חכם שהיא שווה (מחירון 30000)?

ושאלה כללית, האם כדאי ללכת למוסך שיבדוק את הרכב? זה עולה 500 ש"ח...

ממש תודה!:-D

בדוק ספר טיפולים היטב. בבדיקה שים לב לבולמי זעזועים ומותחני שרשרת טיימינג. כמו כן, שים לב אם קיים רעש בהתנעה קרה.

אגב, אין לך מה לדאוג. האלמרה אמינה ברמה של טויוטה קורולה. היבואן החליט מסיבה לא ברורה להתעלל במותג (אולי עקב הביקורים המועטים במוסך לעומת רנו?).

באירופה (בעיקר בבריטניה) וביפן האלמרה כיכבה תמיד בראש סקרי האמינות והמכירות.

אחלה רכב. סע בזהירות.

פורסם

היתה לי אלמרה (מהשכרה) משנת 2000 לאורך איזה ששם אלף ק"מ

מצטרף בכל לב לעניין האמינות. האוטו הזה פשוט לא מתקלקל. הוא גם נח לנסיעות ארוכות. הריפוד וכל הפנים מקובע היטב ללא קירקושים.

פשוט רכב מצויין.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...