Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידע כללי ניתן להניע רכב אוטומט גם בדחיפה, לא ניסיתי לא מומלץ אבל מעל מהירות מסויימת ניתן נגיד מעל 60, אולי בירידה? בלי ברקסים? :roll:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הסיטואציה פשוט משעשעת, זה הכל, להרוס את הגיר אני בטוח שלא הצלחת כל כך מהר, אך עדיף במקרים מסויימים כמו בירידה של פרויד לאחר תאונה, אם אתה לא יודע משהו אז עדיף לעזוב את הניסיונות.

לגבי הנעה בגיר אוטומט אכן ניתן אך במהירות גבוהה ונראה לי אף ביותר מ60 קמ"ש (קראתי פעם איפשהו) ועדיין, אם לא הצלחת להניע אתה מתגלגל לך במהירות גבוהה ללא ברקסים, אז מה עשינו בזה?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אני יורד לי את פרויד, לוקח סיבוב ימינה שאין לי מושג מה קורה אחרי הסיבוב כי יש הר שמסתיר, על הכביש אני רואה חתיכות של פלסטיק זוהר אדום מפוזרות ממשיך עוד טיפה ורואה בנתיב אחד יונדאי אקסנט חוסמת נתיב שמאלי (שהייתי בו) למזלי הצלחתי לסטות ימינה אך זה לא נגמר יונדאי גטס כמה מטרים מהאקסנט חוסמת גם אותו. למזלי, תימרנתי בלי לחץ ובפימפום ועצרתי.

.

.

.

הבחורה ביונדאי גטס נבהלה והסתחררה למזלה יצאה בלי נזק לא לה ולא לרכב.

.

.

.

אה והבחור באקסנט? בעוד אני עוזר לבחורה נכנסו בו שלושה רכבים וגם ברחו, חוץ מלקלל הוא לא עשה כלום.

מעבר למילות השבח שמגיעות לך על שאיכפת לך ורצית לעזור, וגם מילות נחמה על האטימות שבה נתקלת,

אני רוצה להצביע גם על משהו שמשותף לכולכם. אתה, הנהג, הנהגת, ושלושת הנהגים הנוספים שהגיעו לאחר מכן - כולכם נהגתם לא נכון ולכן סימנתי באדום את הנקודה שבה טעיתם. להם מן הסתם לא אוכל לעזור אבל לפחות אתה יכול ללמוד מזה משהו.

מהירות הנסיעה שלך צריכה להיות מותאמת כך שתוכל להגיב בזמן לתרחישים אפשריים בכביש. אם ההר מסתיר לך, אתה חייב להאט למהירות איטית מספיק שתאפשר תגובה בזמן. אם תנאי הכביש אינם טובים, האט עוד יותר.

דני G.

• אחראי פורום
פורסם
למזלי, תימרנתי בלי לחץ ובפימפום ועצרתי.

עוד משהו - לא מפמפמים! אתה מאריך כך את מרחק הבלימה שלך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
עוד משהו - לא מפמפמים! אתה מאריך כך את מרחק הבלימה שלך.

גם ברכב ללא ABS כמו הסוזוקי סוויפט שלו?

פורסם

זה משהו שבאמת מעניין אותי, באיזה רמה של מהירות אני אמור לפמפם?

כי לא פעם יצא לי לעצור מ60-70 ל0 בחוזקה ולא ננעל הגלגל, השאלה באיזה נקודה הגלגל ננעל?

פורסם

איתי,

הוא ירד בירידה כמעט הכי תלולה בחיפה, מהירות מותרת 70 ,ביום גשום מאד, ובנסיעה בסיבוב שהוא לא רואה את מה שמעבר אליו. אתה חושב שזה מתכון טוב לעמידה על הדוושה?

פורסם

בסיטואציה שלו,אני לא יודע כי לא ראיתי את המקום,אבל בשביל לבלום הכי מהר ברכב ללא ABS, צריך להדביק את הדוושה לרצפה ולא לפמפם!

הפמפום בא לחקות את פעולת הABS אבל מה שאנשים לא מבינים שABS מפמפם הרבה יותר מהר מכל בן אדם בעולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני בדיוק חוזר מחתונה כביש יוצא מתל יצחק שמאלה לכיוון איקאה לא יורד גשם אבל הכביש

רטוב יש לי ירוק ואבל אז אני מרגיש (כלומר מסתכל שמאלה ורואה שמשהו לא בסדר) אחרי

שניה אני רואה רכב שנעל גלגלים מחליק לכיוון הצומת באדום הבן אדם נעצר עם חרטום בתוך הצומת

אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי בקורס נהיגה מתקדמת (DRIVE ART) זה להסתכל טוב טוב

לכל הכיוונים. בקיצר לפני שאתם חוצים צומת בירוק חפשו את האידXXX שנוסע מהר מידי לתנאי הדרך.

כמובן שהטיפש הרביץ גז מיד השהתחלף הרמזור כאילו לא קרה כלום בגלל הנהיגה הפרועה שלו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

טוב, אז לכל מי שלא יודע על מה מדובר, זוהי הירידה של פרוייד:

H58dFGiyW0o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צולם הבוקר בשעה 7 בבוקר בעת שהייתי בדרך לסידורים.

הכביש הוא ללא שוליים כלל.

שימו לב לפניות הרבות בהם לא ניתן לראות מה יש אחרי הסיבוב ובכלל זויות הסיבוב וזוית הירידה עצמה.

תוסיפו לזה גשם וראות לא טובה..

ע"י לחיצה על

תגיעו לדף בו ניתן להוסיף כיתוב אם אתם רוצים להעיר/להאיר או לכתוב משהו על גבי הסרט.

• אחראי פורום
פורסם
איתי,

הוא ירד בירידה כמעט הכי תלולה בחיפה, מהירות מותרת 70 ,ביום גשום מאד, ובנסיעה בסיבוב שהוא לא רואה את מה שמעבר אליו. אתה חושב שזה מתכון טוב לעמידה על הדוושה?

זה תקף גם לרכב בלי ABS. ארז, אני מכיר את פרויד. לא סימפטי בכל מצב ביום או בעונות השנה.

בפימפום, הרכב שלך נע בין בלימה (ואולי נעילה) וחזרה לגילגול רגיל-בלימה-גילגול וכן הלאה.

אז בכביש תלול וצפוף כזה, מרחק בלימה ארוך יותר - זה מה שהיית רוצה במצב חירום?

כל אלה, בצירוף משטח חלק, הם מתכון לתוצאות בלימה גרועות ומסוכנות.

אני חושב שהדבר הראשון החשוב הוא להכיר את האוטו והתגובות שלו.

אי אפשר ללמוד את זה בהתכתבות, כל רכב יגיב שונה - המצב התחזוקתי, תנאי הדרך, איכות האספלט

וגם (ואולי בעיקר) - הרגישות שיש לנהג.

לא סתם הקורס הכי טוב הוא על הרכב הפרטי. לומדים להכיר את האוטו במצבים קיצוניים ואז גם בלימה על סף נעילה זה לא מושג כזה ערטילאי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המקום המדובר הוא ב1:07, בידיוק מול הספסלים.

וואלה השקעת יישר כוח.

אז בקיצור מה שאני מבין זה שגם ברכב בלי abs אפשר לבלום חזק בלי שהגלגל יינעל?

אז אם כך באיזה מצב הגלגל כן יינעל? במצב של החלקה או סתם ברקס פתאומי חזק?

• תוכן חדש...