Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי למצוא תרשים של החוטים לאזעקה של הפאסאט 98.

 

קניתי אזעקה ואני רוצה להתקין אותה לבד, אני מחפש תרשים של החוטים כדי לדעת מה לחבר למה.

 

תודה לעוזרים!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

האם אתה מחפש תרשים למערכת האזעקה המותקנת ברכב או לזו שרכשת ?

האם מותקנת ברכב שלך אזעקה מקורית או התקנה מקומית של רדיו מילאנו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכב הייתה אזעקה מותקנת אבל לא מקורית. אני הורדתי אותה, ורוצה להתקין אזעקה חדשה שקניתי. לחדשה יש לי הוראות, אבל אני לא ידוע לאן לחבר ברכב עצמו, בגלל זה אני צריך את התרשים של החוטים של הרכב עצמו מה הולך לאן.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

איזה אזעקה קנית?

 

כעקרון זה לא כ"כ מסובך, האם יש ברכב הרמת שמשות ונעילה מרכזית?

 

יש לך ידע או ניסיון בחשמל רכב? כי אין מקום לטעויות, קצר יגרום לנזק למוח של האזעקה או לחשמל ברכב.

פורסם

כן לרכב יש נעילה מרכזית וגם הרמות חלונות ויש לי גם ידע בחשמל, אבל אחרי שניסתי להתקין את האזעקה ראיתי שיש לי בעיה כלשהי במנגנון מרים החלונות, כנירא קצר. מחר אני יקפוץ לחשמלאי טוב שאני מכיר והוא כבר יסדר לי את הבעיה ועל הדרך שיתקין את האזעקה.

 

תודה בכל אופן

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

×
×
  • תוכן חדש...