Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo 240- מידות צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכון הרישוי יאשר אך ורק מידת צמיג אשר מופיעה ברישיון הרכב.

אולם אפשר לשנות מידת צמיגים אים תמציא אישור מהיבואן שאפשר מידת צמיגים אחרת

הרצויה לך.

פורסם
צמיגים במידה 195/70 גנט 14 יאושרו בטסט ?

תודה

ב- וולבו 240 פרטי, מידות היצרן הם 14/175/R80. הרוחב 175 מ"מ, הקוטר 14 אינץ, והגובה 80 (זה אחוזים).

ב- וולבו 240 סטיישן, מידות היצרן הם: 185/14/R80. הרוחב 185מ"מ, הקוטר 14 אינץ, הגובה 80.

70 זה פרופיל (חתך) נמוך יותר, אתה מפסיד קוטר חיצוני, יותר סיבובי מנוע יחסית למרחק = יותר דלק ושחיקה.

195 רוחב משפיע על ההיגוי, נדרש יותר כח לסיבוב, משפיע על המאמצים במנגנון ההגה, יותר חיכוך = יותר דלק ושחיקה.

בשביל ס.ד. אפשר גם 225/60,

שמור על הנחיות היצרן.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

מצאתי מידות שונות במקומות שונים אפילו 195/60 גנט 14

השאלה אם הבוחן יאשר 195/70

תודה.

(אגב הסטיה בין 175/80 לבין 195/70 בקוטר הגלגל היא רק 1.1 אחוז )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני ממליץ לך לחפש בספרי הרכב בין הדגמים השונים של רכבך לפעמים יש גרסאות חמות יותר עם מידות צמיגים נדיבות יותר.

צמיגים בחתך מודרני יותר לרוב עדיפים בגלל השיפור באחיזת הכביש - רוחב המדרס הגדול יותר יספק אחיזה עדיפה צריך רק לקחת בחשבון שחתך נמוך יותר יספק תחושה קשיחה יותר שתשפר את ההתנהגות בסיבובים אבל תפגע מעט בנוחות שיספקו הצמיגים . לרוב עליה ברוחב המדרס באה על חשבון החתך לכן רוב הצמיגים במידות עוקבות יהיו בקוטר חיצוני קרוב מאוד.

השינוי בצריכת דלק יהיה די זניח אם לא משתוללים עם המידות. במידות של 195/185 המגוון גדול הרבה יותר מאשר 175 היום וניתן לקנות צמיגים מודרנים יותר

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ה-240 שלי נועלת 195/70/14 וג לשכני היתה אחת שנעלה את אותה מידה.

אם אינני טועה בפורום יש שרשור בו kompy ענ לכל המעוניין באשר למידות צמיגים.

את המכונית שלי קבלתי ככה עם המידה הנ"ל ברשיון הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום לך ניתן להחליף מידת צמיגים, יש במכוני הרישוי ספר ובו המידות שניתן לשים באישור היצרן ומשרד התחבורה בדוק שם הכי בטוח והכי טוב.

אם לא תסתדר צור עימי קשר (אגב אם תצטרך חלפים לוולבו יש לי).

חיבה שרון 0524435054

• תוכן חדש...