Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבנין על עמודים , אבל השטח שמתחת הוא לא חנייה , אלא שטח מרוצף.

האם מותר לי להחנות ולטפל באופנוע שלי בשטח המשותף של הבנין, או שאני עובר על החוק ?

אם השכנים יתלוננו בערייה , יחייבו אותי להוציא את האופנוע?

בבקשה בלי תחושות בטן , רק אם אתם יודעים בוודאות.

תודה

:|

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

ראשית, כל עבודה שהיא על כלי רכב ממונע מחוץ למוסך מורשה משרד התחבורה היא עבירה על החוק!

לגבי המקרה שלך: תבקש את אישרו ועד הבית. במידה ונתנו לך, אתה מכוסה.

פורסם

גם אם יש אישור (ואין לי כזה) הם יכולים לשנות את דעתם, הרי זה לא חוזה.

אני רוצה לדעת אם אני מכוסה לתמיד.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לא.

עקרונית, לא יעשה שימוש בשטח הציבורי של בנין משותף, אלא בהסכמת כך - וכך אחוזים מהדיירים, אם לא של כולם.

תוכל לקבל את כול המידע על כך באתר של האגודה לתרבות הדיור.

פורסם

אסור לך לחלוטין, והדבר מחייב רוב של דיירי הבית אשר יתירו לך להחנות את האופנוע בשטח המרוצף של הבית.

באופן אישי אני לא הייתי מתיר ביצוע טיפולים בשטח הבנין, במקום בו גרים אנשים אין מקום לטיפולים באופנוע שלא לדבר על הליכלוך שיכול להיווצר מהטיפול במנוע.

ויסלח לי מר אביב, אני לא מוכן להפוך את הבית שאני גר בו למוסך, מה לעשות ככה אני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זאת התשובה שקיבלתי מהמוקד של הערייה :

שלום רב,

פנייתך מיום 27/10/2009 15:04 התקבלה במוקד העירוני רמת-גן.

לצערנו פנייתך נדחית כיוון שאינה בתחום פעילותנו.

מדובר בשטח פרטי ואין העירייה רשאית להתערב בשטח זה.

במקרה המדובר העיניין הוא בינך לבין השכנים.

תודה שפנית למוקד העירוני.

המוקד העירוני לשרותך 24 שעות ביממה.

• אין להשיב על מייל זה

אז מי כן מחליט כאן?

פורסם

כבר פעמיים באו אלי שכנים וביקשו לשים את האופנועים שלהם בלובי. (R1 והארלי דייוידסון חדש)

תוך שניה אמרתי שכן, אין לי בעיה עם זה.

אחרי כמה ימים הם התחילו לחנות אותם ברחוב, כי כמה מהדיירים לא נתנו את הסכמתם, למרות שהם היו מגיעים לבניין עצמו עם אופנוע כבוי.

למי זה מפריע בכלל?

בכל מקרה, מקווה שתפתור את זה.

פורסם

מי שמחליט הם רוב דיירי הבית, אתה נדרש לכנס ישיבת דיירים ולקיים הצבעה.

כאופנוען לשעבר, מעולם לא ביקשתי להחנות את האופנוע בלובי הכניסה לבית, הרי מדובר על מקום ציבורי ולא מקום לחניה של דו"ג , מה עוד שהכלי מלכלך את הכניסה .

אני הייתי מחנה את האופנוע בחלקו האחורי של הבית, מינימום הטרדה לדיירי הבית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מחנה אם האופנוע בצידו האחורי של הבנין , אין לנו לובי, זה בנין עמודים ואני מחנה מאחורה ברחבה לי החדר זבל.

אני לא רוצה להחנות ברחוב ... "מי שהכיש אותו נחש מפחד גם מחבלים" , לפני שנתיים גנבו לי שני אופנועים באותו השבוע.

אני לא רוצה להחנות מתחת לבנין כי זה יותר נח לי , יהיה לי הרבה יותר נח לשים אותו ברחוב עם שאר המכוניות.

פורסם

אצלנו, גם בניין על עמודים מרוצף בר"ג, ( :?::shock: ) לא מרשים לקטנועים\ אופנועים \כל כלי רכב ממנוע, להחנות על הריצוף (ה"דקורטיבי") כדי שלא ילכלך בשמן.

אם זאת הסיבה שגם אצלכם לא ניתן, כדאי לנסות ולדבר עם הועד, שתחנה שם בתנאי שתכסה את השטח המיועד כדי שלא יתלכלך.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
זאת התשובה שקיבלתי מהמוקד של הערייה :

תשובה טובה ונכונה

אז מי כן מחליט כאן? הדיירים באסיפת דיירים.

אתה צריך להבין שהחצר, חדר המדרגות וכד' שייכים לכל הדיירים בו זמנית. כל ס"מ וס"מ שייך לכולם.

נניח שיש 10 דיירים - זה לא אומר שלכל שכן יש בחצר עשירית ספציפית, אלה שלכל שכן יש עשירית בכל נקודה ונקודה בחצר.

החוק קובע שכדי להצמיד שטח מהרכוש המשותף לדייר כלשהו, יש לקבל הסכמה של כל הדיירים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טוב , אני מקווה שלא יתלהמו יתר על המידה , הרי לכל אחד יש את המגרעות שלו , אין מישהו שלא עושה משהו שלא מקובל על מישהו אחר.

נקווה לטוב.:wink:

פורסם

אני מקווה שלא תכעס אם ישימו ליד הדלת שלך את שקיות הזבל של הקומה - זה רק עד שהם ירדו למטה בהזדמנות.

אני מניח שאם מדובר במשהו חד פעמי שלא יגרום לכלוך ונזקים, כנראה יבליגו. בפרט אם תשים איזה קרטון גדול או חתיכת ברזנט כדי שנוזלים לא יפגעו בריצוף. אם אתה מתכוון להפוך זאת לפינת טיפולים ולהשאיר האופנוע דרך קבע, זה כבר בהחלט יכול לעורר התנגדות, שכן לכאורה אתה מנכס לעצמך שטח לא שלך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...