Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ברשותו של מישהו 2 סאב וופרים/רמקולים משניים למערכת סראונד שהוא לא צריך (כלומר לא הגדולים הרגילים) אשמח לקבלם. אני מארגן לחבר מערכת סראונד בחדר. תודה מראש (:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

סוף סוף קיבלתי חדר בצבא,

אני צריך ספה כלשהי במצב סביר, צריך שולחן קטן לטלוויזיה, DVD, מערכת סטריאו (לא בא בדרישות, אבל עדיף כזאת שאפשר להוציא אליה סאונד מטלוויזיה או מהפלאפון).

אם למישהו יש אני מאוד אשמח,

אני צריך מאיזור הדרום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחפשת הארד דיסק וכרטיס מסך.

באיזור המרכז.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תודה לכל המתגייסים לעזור בנושא הטלוויזיה, מעריך את הזריזות והכוונה הטובה.

אמא שלי מוסרת תודה לאיציק נ. על כך שהחזיר לה את הפריבילגיה להתעורר כל בוקר עם אורלי וגיא. :-)

תתחדש אבאל'ה...

אגב, את הטלויזיה השניה (הקטנה: 14 או 16") שמתי היום ליד פחי האשפה... תוך פחות מדקה היא לא היתה שם :lol: (כנ"ל גם בקבוקי יין, מערכת סטראו ישנה וכד'). דברים נעלמים מהפחים תוך שניות, לא יאמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כאשר שמים דברים ליד מיכלי האשפה, רצוי לצרף אליהם פתק אם המוצר תקין או לא ואם יש בעיה מהי.

המוצר תקין לחלוטין, צרפתי גם בדיקה של מכון התקנים ליתר בטחון :lol:

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כאשר שמים דברים ליד מיכלי האשפה, רצוי לצרף אליהם פתק אם המוצר תקין או לא ואם יש בעיה מהי.

ברור, גם כדאי לצרף טופס בדיקה ממכון רישוי מורשה, לא? :-P

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מחפש כרטיס מסך. אין לי מושג איזה SLOT אבל המעבד הוא Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz אם זה עוזר למישהו פה.

מאוד אודה לעוזרים ! צעירים גם רוצים לשחק GTA :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
סוף סוף קיבלתי חדר בצבא,

אני צריך ספה כלשהי במצב סביר, צריך שולחן קטן לטלוויזיה, DVD, מערכת סטריאו (לא בא בדרישות, אבל עדיף כזאת שאפשר להוציא אליה סאונד מטלוויזיה או מהפלאפון).

אם למישהו יש אני מאוד אשמח,

אני צריך מאיזור הדרום.

שהייתי בצבא , כשחזרתי הביתה עשיתי סיבוב בלילה בשכונות , ככה הבאתי מזרן יחיד ענק (שכמובן שטפתי) ספת יחיד , שידות , ועוד ועוד אוצרות צבאיים :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא זוכר אם הזכרתי במקום אחר, אבל לפני כשנה פיניתי דירה של קרובת משפחה שנפטרה. לא היו שום מציאות, אפילוח הבגדים היו בלתי שמישים בעליל (היה לה מבנה גוף חריג). מרגע שהתחלתי להוציא את החפצים עטו על איזור פח האשפה לפחות שלושה סמרטוטרים שאספו מכל הבא ליד, תקין או לא העיקר שיהיה מה למכור בשוק הפשפשים או ברשת הפנימית של הקבוצה (יש באזור מרכז קליטה לעולים מאתיופיה, ולפחות שניים מהסמרטוטרים כנראה משתייכים אליו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שהייתי בצבא , כשחזרתי הביתה עשיתי סיבוב בלילה בשכונות , ככה הבאתי מזרן יחיד ענק (שכמובן שטפתי) ספת יחיד , שידות , ועוד ועוד אוצרות צבאיים :)

הדבר היחיד שיש לי כרגע לחדר זה טלוויזיה וממיר של עידן פלוס. (עד שאני אקמבן בחדר איכשהו כבל מהצלחת של יס)

כל שאר הדברים יהיו בגדר בונוס ויהפכו אותו מסתם חדר לחדר נחמד.

גם מקרר אני מחפש, עדיף קטן, אבל גם גדול יתפוס.

פורסם
המוצר תקין לחלוטין, צרפתי גם בדיקה של מכון התקנים ליתר בטחון :lol:

לא, לא להסחף. יש כאלה שחוששים שלקחת מוצרים מהרחוב ואחרים למען ניקיון עירם ישלחו את המכשיר כלאחר כבוד למיכל האשפה העירוני. ברגע שמציינים שהמכשיר תקין הוא נעלם במיידי.

כבר קרה לי לא פעם ולא פעמים, הייתי מניח מכשיר ברחוב (אם פתק כאמור), עולה חזרה הביתה מסתכל לרחוב ו... המכשיר כבר איננו.

פורסם

למסירה מולטי טריינר:

http://www.rocky-sport.com/pl_product~1250~0~0.htm

תקין ב-100%, נמסר בגלל ויכוח עם השכנים (בניין גדול צרות רבות) וחוסר שימוש.

נקנה בהרבה כסף.

אני נמצא ברמת גן, המכשיר אמור להימסר בשבוע הקרוב או שיזרק, וחבל.

מוכן לעזור עם הפירוק בחינם, ולהוסיף הובלה תמורת תשלום סמלי (על דלק). העיקר לא יזרק. באמת חבל לי.

פורסם
שהייתי בצבא , כשחזרתי הביתה עשיתי סיבוב בלילה בשכונות.

לכל מי שאוהב את זה, ממליץ להתחיל מהשכונה של איציק ומהישוב הסמוך - סביון.

את הטלויזיה השניה (הקטנה: 14 או 16") שמתי היום ליד פחי האשפה. כנ"ל גם בקבוקי יין, מערכת סטראו ישנה וכד'.
  • תוכן חדש...