Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הסיפור הוא כזה

ביום שישי רכשתי מחשב נייד עם מסך תקול שאין בו תמונה

ההסכם ביני לבין המוכרת היה שאני מנסה להחליף מסך שיש כבר ברשותי (חלק חילוף) במידה וזה יעבוד הכסף נשאר אצלה במידה ולא יום אחרי אני מודיע לה והיא מחזירה לי את הכסף, נפרדנו לשלום.

הלכתי להרכיב את המסך, המסך עובד מצויין מלבד כמה קווים צבועניים לאורך המסך אך עדין המצב הרבה יותר טוב מאיך שקיבלתי אותו.

חזרתי למוכרת שראתה את המחשב וקיבלה הסבר על זה שהוחלף מסך (השארתי לה את המסך) היא ראתה את המחשב ואת הקווים במסך והחזירה לי את כספי.

לאחר מספר דקות היא מתקשרת אליי ודורשת שאחזור כדי להחזיר לה את המסך הישן בטענה שהיה מצויין!

הסברתי לה שהמסך שלה ללא תמונה וככה היה שרכשתי אותו ובעצם היא הרוויחה מכול הסיפור

היא רוצה שאני אחזיר לה את המסך הישן + הרכבה.

יש לציין שהרכבה זה כסף אצל טכנאי וכבר שילמתי פעם אחת

היא מאיימת עליי בתביעות קטנות - אמרתי לה שהיא מוזמנת לעשות מה שהיא רוצה

שתי שאלות

1.במידה והיא דורשת פרטים עליי לצורך תביעה האם אני חייב לתת לה? או שאני יכול לשלוח אותה להשיג צו מהמשטרה ולהשיג פרטים דרך חברת סלולר (מה שלא יקרה בחיים)

2.האם היא באמת יכולה לתבוע אותי? הרי היא קיבלה באמת מסך יותר טוב והיא טוענת שהיה לה מסך מצויין

אמרתי לה שהיא יכולה לבוא לקחת את המסך שלה אם זה מה שהיא רוצה , אבל היא התעקשה שאני יבוא להביא לה אותו וישלם על הרכבה - אין מצב שאני יעשה את זה בחיים

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מצטרף לשאלה, האם ההסכם בינכם מגובה בכתב ?

במידה ולא אתה יכול לעשות 1 מ-2:

1.להציע לה ללכת איתה לטכנאי מחשבים להחליף את המסך ולהתחלק בעלות הטכנאי.

2.להגיד לה ללכת לתבוע ושתבין שככל הנראה ללא הסכם כתוב בית המשפט כנראה יפסוק משהו בסגנון של סעיף 1+הוצאות משפט כמובן.

לטעמי אופציה 1 עדיפה מאחר וכך תקבל בחזרה את המסך שלך שלטענתך תקין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא דובר על איך אני מחזיר לה היה נראה לי יותר הגינוי להחזיר עם המסך היותר נורמאלי מאשר המסך ההוא שלא רואים בו כלום

הכוונה היתה טובה סך הכול היא קיבלה מחשב תקין ועובד יותר טוב ממה שנתנה ואני לא מוכן לספוג את הטירטורים וההוצאות הכספיות בשביל להחזיר לה מסך תקול, מה שנראה לא הגיוני בעליל

התכנון שלי הוא פשוט לא לענות לה יותר לטלפון כי לא מוכנה להוציא כסף וגם אני לא

אז כנראה שתנסה להפעיל תביעה?

האם יש קייס לתביעה? האם היא באמת יכולה לתבוע אותי על דבר כזה? במידה ואין לה שום פרט עליי חוץ ממספר טלפון ושם פרטי?

תודה על ההעזרה

EAT SLEEP BOOST

פורסם

הכוונה היתה טובה סך הכול היא קיבלה מחשב תקין ועובד יותר טוב ממה שנתנה ואני לא מוכן לספוג את הטירטורים וההוצאות הכספיות בשביל להחזיר לה מסך תקול, מה שנראה לא הגיוני בעליל

אמרת לה את זה?

פורסם

לפי כל מה שידוע לי, הסכם שבעל פה הוא הסכם לכל דבר, תזכיר לגברת שעדות שקר היא עדות שקר גם בבית משפט לתביעות קטנות. יכול להיות שזה ירגיע אותה. ואם יש עו"ד שיכול לנסח את זה, מה טוב. נראה שגם להסביר לה שאין הגיון שתחליף למסך אחר כשאתה משלם ועוד כאשר המסך הישן "תקין", ושהגיוני להניח שכך גם יחשוב השופט.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני לא הולך לצאת איתה ראש לא מדובר באישה נורמאלית

היא התחילה לצרוח בטלפון כמו חולת נפש שהיה לה מסך מצויין (לא טוב - מצויין) אם היא באמת מאמינה לשטויות של עצמה

אני מעדיף לא להתעסק עם אחת כזאת

עוד תעליל עליי עלילות שנגעתי בה רק בשביל לנקום , מדובר באישה שטן

נ.ב

הייתי קרוב מאוד להגיד לה איזה תמונות מפלילות שלה מצאתי במחשב - אז עדיף לה שתסתום את הפה שלה ותשאיר את המחשב אצלה , לא רציתי לבייש אותה

ולא כדי שהשופט יראה את זה :)

EAT SLEEP BOOST

פורסם

הייתי קרוב מאוד להגיד לה איזה תמונות מפלילות שלה מצאתי במחשב - אז עדיף לה שתסתום את הפה שלה ותשאיר את המחשב אצלה , לא רציתי לבייש אותה

ולא כדי שהשופט יראה את זה :)

זה כבר נחשב סחיטה באיומים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני יודע בגלל זה לא דיברתי

היא בטוחה מקליטה את השיחות,

בגלל זה אומרים רחוק מרשעים ישועה

טוב שיש לנו את הפורום הזה שאפשר לדבר פה על הכול 8)

EAT SLEEP BOOST

פורסם
לא כדי לך... :)

כמאמר הגששים: "אתה תן לי להחליט מה מגעיל לי ומה מגדיל לי" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...