Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם גם לי יש פאסאט 2007 טורבו וגם אצלי האוטו היה מניע ונכבה או לא מניע בכלל

הגעתי למוסך פליקס בת"א וכעבור בדיקה קצרה קבעו לי תור למחרת להחלפת מחשב נוחות שכולל מוט הגה

תהליך העבודה לקח יום שלם.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למיטב ידיעתי תקלה דומה היא "מחלה" ידועה של דגמי הבורה החדשים (ג'טה)

והתיקון דרש החלפת מוט הגה + מחשב בעלות קרובה ל12K ש"ח

כמובן שהתקלה ההזויה הזו צצה חצי שנה עד שנה אחרי תום האחריות

קשה להאמין כמה נמוך יכול לרדת תכנון של רכב מודרני, ע"מ לנסות לגרום לך, ולכולנו, לקנות רכב חדש

ואתה באמת צריך את הקישקוש הזה של הגה חשמלי? למרות שביפנים הוא עובד לא רע..

את המלכודת הזו אפשר לנסות לסלק ע"י התקנה של מערכת הידראולית ישנה וטובה

לקחת אותה קומפלט מפאסאט מדגם ישן, כולל התאמות ועבודת מוסך, נראה שיעלה פחות מהסכומים ההזויים האלה

רכב מודרני בא עם הרבה הרבה יותר בעיות! עזור את כל האלקטרוניקה שאולי לא הכי זקוקים לה, גיר של רכב ישן אמין בצורה מטורפת יותר מגיר של אוטו חדש! ואמר לי את זה משפץ גירים!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אני מבין שאצלך הוחלפו החלקים במסגרת האחריות.

כן הכל הוחלף במסגרת האחריות.

ואם כבר פאסאט אז למה הוילון האחורי שלי לא יורד?

אני לוחץ על הכפתור פעם אחת שומע תיקתוקים מאחור וזהו כלום.

אשמח לעזרתך מרק!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
כן הכל הוחלף במסגרת האחריות.

ואם כבר פאסאט אז למה הוילון האחורי שלי לא יורד?

אני לוחץ על הכפתור פעם אחת שומע תיקתוקים מאחור וזהו כלום.

אשמח לעזרתך מרק!

בוקר טוב אם אתה שומע שהוא עובד ולא עולה ולא יורד אז נשבר פלסטיק בצדדים לא צריך לשחק אם זה יותר מידי זה אדין מאוד אם הרכב עוד בהחריות תחליף מהר אם לא אני ממליץ לך לתפוס אותו למעלה וזהו כי עלות של המערכת הזאות 4000 ש''ח

והוא מגיעה מושלם

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

ידידי, אל דאגה !

כנס למוסך צ'מפיון בבני-ברק ותציג את הבעייה ודרוש בטון נמוך ותקיף השתתפות של החברה בעלות התיקון כמחווה של רצון טוב בשנה בשלישית.

בהרבה מקרים כאשר הלקוח מבצע את כול הטיפולים בחברה והנזק לא נגרם עקב רשלנות של בעל הרכב אלא בלאי טבעי אתה תקבל הנחה של עד 50 אחוז ואפילו יותר בתיקון החלק.

כמובן תציין את העבודה שרכשת רכב יוקרתי וייקר ולא ייתכן שאחרי שנתיים החלק 'ימות'.

אני ניתקלתי במקרים של שיפוץ מנוע בעלות כוללת של 12K שהלקוח לא שילם אפילו אגורה גם בגמר האחריות.

איזה כייף לי :)

פורסם
על פי בירור שערכתי בארץ מוט היגוי כולל המקודד/אימובילייזר לרכב פאסאט 2000 טורבו עולה כ- 6000 ש"ח

האם מישהו יודע מה מחירו בחו"ל? האם ניתן לייבא?

האם מישהו יודע איך קוראים למוט ההיגוי באנגלית?

אודה לעזרה דחופה

תודה

אשמח לשמוע מה נסגר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...