Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אינדי - סיום עונת 2009 (ספויילר)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נערך המירוץ האחרון בליגת ה-SINGLE SEATERS הבכירה של צפון אמריקה.

 

את תקציר המירוץ האחרון ניתן לראות בלינק הבא:

http://www.youtube.com/indycarseries#p/a/u/1/cttMY6CEMrg

 

לפני המרוץ 3 נהגים עדיין התחרו על האליפות , נהג פנסקה ראין בריסקו ומולו נהגי טארגט גנאסי סקוט דיקסון ודריו פרנקיטי.

פרנקיטי חזר לליגת האינדי לאחר נסיון מעבר שנכשל ללגת הנאסקאר. וכמו סיפור סינדרלה מסיים את העונה במקום הראשון.

לא פחות מ-30 נהגים לקחו חלק בעונה מתוכם 3 נשים.

 

לצערי למרות פרסומות ב ESPN הליגה לא שודרה בשום ערוץ הנקלט באופן סדיר בישראל פרט למרוץ האינדי 500 וכך העניין והמעקב שלי אחריה היו לא ממש סדירים. היום לאחר איחוד הליגות בצפון אמריקה היא בהחלט חזרה להיות ליגה תחרותית ומענינת וכולי תקווה שבשנה הבאה נוכל לצפות בה.

פורסם

מצחיק שבשנים עברו היה גם אינדי וגם קארט ועכשיו כלום. כמעט באותו עניין, אתמול למרות שלוח השידורים של ESPN הצהיר על שידור מירוץ הנאסקאר ניישנווייד, שודר באולינג במקום. היום הספרינט בכלל לא רשום בלוח השידורים.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

×
×
  • תוכן חדש...