Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי ללכת ללימודים בתחום המחשבים, אין לי מושג באיזה תחום ספציפי כדאי לי להתמקד.

אין לי כל ידע מוסמך בתחום המחשבים, אבל מחשבים זהו תחום עניין חביב עליי.

מאז שאני ילד קטן הייתי מפרמט מחשבים, בונה אתרי אינטרנט ופורומים, מקים קצת רשתות ומרכיב מחשבים ועושה להם בדיקה כללית. אין לי שום ידע מקצועי אבל היה ברור לי מאז הילדות שכשאני יצתרך ללמוד משהו זה יהיה בתחום הזה, אבל לא משהו בתחום התיכנות מכיוון שאני לא רואה את עצמי יום יום 8-9 שעות מתכנת. אני לא רואה בזה סיפוק.

קראתי כמה אשכולות כאן בפורום לגבי "ג'ון ברייס" ומקומות דומים לו. כמעט הלכתי להירשם לקורס "מנהל רשת" בתור התחלה ולהתפרנסות זמנית ואחר כך חשבתי להתפתח הלאה. לאור התגובות הלא החיוביות שקראתי ממש יצא לי האוויר החוצה..

מה כדאי ללימוד בתחום המחשבים ומהם דרישות הקבלה ? וכמובן אני מחפש משהו עם ביקוש. (פתוח גם לאקדמיה אבל רוב הסיכויים שלא לאוניברסיטה רגילה מהרבה סיבות בעיקר מרחק,אבל אשכול גם את זה אם לא תהיה בריה)

תודה לכולם:wink:

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

קשה לעזור לך כי לא ציינת לאיזה תחום אתה נמשך. להגיד "ללמוד מחשבים" זה מאוד כללי ויש 1001 תחומים שקשה ללמוד את כולם.

אם אתה מעוניין לעבוד בניהול רשתות וכו' כדאי שתתחיל ללא השכלה פורמלית במחלקת IT קטנה של חברה קטנה, לא ספק אינטרנט או משהו כזה. אחרי כמה חודשים כבר תדע אם אתה מתחבר לתחום ומה כדאי ללמוד כדי להמשיך להתפתח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תלוי מה אתה מחפש, אם זה משהו בשביל עצמך, כלומר להרחיב את הידע האישי או משהו בתור מקצוע לעתיד?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כן אני מעוניין בתחום עניין לחיים לא בתחביב.

העניין הוא שאין לי מושג לעוד איזה קטגוריות מתפצל עולם המחשבים

אשמח לשמוע על תארים שמהווים תנאי קבלה לג'ובים טובים חוץ מתיכנות, אני מחפש משהו טוב ביד לא משהו זמני וחסר ערך.

איפה אוכל לקבל ייעוץ מקצועי לעניינים אלו שיוכל לנווט אותי ?

פורסם

היי

יש חברות הייטק גדולות, כמו צ'קפויינט שמגייסות עובדים ללא תואר/נסיון מעשי בתחום, לתחום הQA/ TECH SUPPORT.

תנסה את מזלך בגיוס הבא...

פורסם

בהחלט בתואר. אבל לא איכפת לי להתחיל קודם בתעודה כדי שאעבוד בעבודה זמנית עד להוצאת התואר. אבל אם אראה שזה רק ייעקב אותי מהמטרה החשובה יותר אפסול אופציה זו לחלוטין.

פורסם

מחשבים זהו תחום רחב מאוד, איזה תת-תחום יותר מעניין אותך/מדבר אליך - חומרה (חשמל ולאקטרוניקה) או תוכנה (תכנות)?

אני סטודנט להנדסת חשמל - b.sc, אם יש לך שאלות ספצפיות, אשמח לעזור.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מתן - גם שווה לציין שממש לא קל להתקבל לתוכניות האלו ושלרוב אלו שמתקבלים אליהם יש כבר תואר ראשון (לאו דווקא בנושא הזה).

זה לא ממש מקביל ללהגיד להתקבל לתמיכה בספק סלולארי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מתן - גם שווה לציין שממש לא קל להתקבל לתוכניות האלו ושלרוב אלו שמתקבלים אליהם יש כבר תואר ראשון (לאו דווקא בנושא הזה).

קל ופשוט זה ממש לא. אפשרי? כן

נכון שלחלק יש תואר ראשון כלשהו, לי אין ועדיין התקבלתי לתוכנית כזאת.

מה שכן שלב הקורס בתוכנית מאוד מעניין ומאתגר..

• תוכן חדש...