Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול- והפעם גם סרטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחח הקנאה

הלמבו הזאת אאוצ איזה סאונד

מה הם מסמנים לך עם הידיים שם?

אתה נוסע עם חלון פתוח?

כנראה עדיף לנסוע עם חלון פתוח מאשר מזגן דולק :wink:

למה נותנים לך לעקוף אותם? זה הנוהל במסלול?

חוייה מטורפת הדבר הזה, שם באמת יש משמעות לרכבי ספורט ושיפורים.... חבל שלא כך זה אצלינו:roll:

פורסם

מתקמצנים על הפעלת איתות אז מוציאים יד מהחלון ומאותתים כמו בימי הביניים, לאן הגענו!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחד הדברים ההכי כיפיים בימי מסלול זה לעקוף מכוניות שאמורות בתאוריה להיות הרבה יותר מהירות ממני.

במיוחד אם הם 911 :-)

וזה גם כיף להיעקף ע"י אקזוטיקה כמו הלמבו הזאת.

אבל האיתות המגוחך הזה עם היד מהחלון שמסמנים לך מאיזה צד לעקוף אותם זה פשוט זוועתי.

מי מתדרך את האמריקאים האלה לעשות ככה?

בהולנד מי שעומד להיעקף פשוט מאותת לצד שבו הוא מתכוון להיות כדי שהעוקף יידע לחלוף מהצד השני.

לפחות ייאמר טובת האמריקאים שמסתבר שיש להם גם מסלולים שכוללים פניות ימינה :-)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לכל מועדון יש חוקים משלו לגבי סימונים ועקיפות ואכן יש מועדונים שמבקשים להשתמש באיתות של הרכב.

להזכירכם איתות אינו מורה על עקיפה אלה על " אני יודע שאתה מאחורי ואני נותן לעקוף אותי מצד ימין\שמאל שלי"

ישנן לפחות שתי סיבות שאני יודע למה מועדון פורשה בחר להשתמש בסימוני יד :

1. לפעמים יש מכוניות מרוץ על המסלול שאין להן איתותים

2. בטיחות - בהרבה מקרים כאשר משמשים באיתות של הרכב, נהגים רבים שוכחים ונוטים להשאיר אותו עובד ואז במקרה הטוב הנהג של הרכב לא מבין מאיפה פתאום באים כל הרכבים שעוקפים אותו לפני שהוא מוכן להעקף, במקרה הפחות טוב יכול להגרם נזק.

• תוכן חדש...