Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני כבר כמעט שנה עם הסאב הנ"ל, והחלטתי שאני רוצה לשדרג למשהו יותר חזק.

בחיים לא חשבתי שזה יהיה הרכיב שאני ארצה לשדרג ראשון, אבל אתם יודעים איך זה... לא שובעים מעוצמה :)

המערכת הנוכחית ברכב:

ר"ד: Premier מסדרה 5 (לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע)

קומפוננטים קדמיים: Morel Tempo 6.5 (בעלי טוייטרים משודרגים ל-MT11)

קומפוננטים אחוריים: Morel Tempo 6.5

מגבר: Infinity 5350A

מגבר (מונו): Hifonics Brutus 2006D

סאב: JL Audio 12" W3 v3 בתיבת פורטד 50HZ גדולה (לא זוכר את הנפח..)

קבל: American Legacy 1.6F

ובכן, הייתי רוצה לדעת בכמה אני יכול להציע את הסאב הנ"ל ביד שנייה

ומה התחליף הראוי לסאב כזה (SQL/SPL? שיהיה באמצע [משהו בסגנון שיש לי עכשיו, רק יותר חזק])

אני מעדיף להישאר עם התיבה הנוכחית (אם זה אפשרי מבחינת שדרוג)

לגבי תקציב - אני מאמין שבסביבות ה-1000 שקל (+כמה שאני יכול למכור את הסאב עצמו)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אני מאוד התרשמתי מה IDMAX לגבי מחירים אני לא יודע תכף האנשים בעלי יותר ניסיון יתנו את תגובתם.

דווקא אני מאוד אוהב גם את הסאב שלך ונראה לי השיפור יהיה לזה אבל לא לסתמך חכה לתגובות נוספות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ה-ID משמעותית יותר טוב מה-W3?

מה המחיר שלו?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אם אתה שואל אותי, לפני שהייתי שוקל להחליף את הסאב "כי הוא לא מספיק חזק" - הייתי קודם כל שוקל לשנות את התיבה (להקטין את הנפח, לשנות את הפורט ואולי אפילו לשקול תיבה אטומה), ואח"כ הייתי בודק את הסאב הנ"ל עם מונו-בלוק אחר, שהוא לא הייפוניקס.

סמוך עליי. יש לי נסיון לא קטן עם מגברי מונו של הייפוניקס, וכמו שאתה רואה בחתימה שלי - יש לי נסיון גם עם רכיבים של JL. ואני יכול להבטיח לך שהסאב שלך מסוגל להרבה הרבה יותר ממה שנדמה לך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם הברוטוס שיש לו זה ה CLASS D ה 2000 RMS או ה 2600RMS

אני דיי חולק עליך בעניין המונו ראיתי אותו מרים סטרוקר ו W7 בצורה מפלצתית.

ה 500/1 הוא מגבר נפלא אבל הברוטוס חזק ממנו בכמה רמות.

מאמין שאם תחליף לתיבה אטומה תהנה יותר מהסאב שלך.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...