Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו אכן נורה שמתריע על רפידות בלמים אך על פי התאור של פותח השרשור הייתי בודק קודם לכן האם החיווט במקומו בכלל, כי לפי איך שזה נראה מישהו התעסק לו שם וכאשר הוא קופץ על במפר החוט נוגע במינוס ומדליק את המנורה.

פורסם

נראה לי שחשוב לציין שהנורה החלה לפעול אך ורק לאחר שהחליפו לי אלטרנטור והמעשה היה כרוך בהוצאת הגלגל הקדמי הימני. אולי הוא חיבור לא טוב?

חוץ מזה, הנורה אמורה לפעול רק כשאני לוחץ על הבלמים לא? אצלי זה קורה סתם כשהאוטו קופץ על במפר נניח

Renault clio RT 1994

פורסם

שלום רב !

האבחנה של ידידי, ניסן חזי קרובה למציאות, והוא כנראה קלע בול.

בעת החלפת האלטרנטור, יש לפרק גלגל וצירייה, כנראה תוך כדי הפירוק וההרכבה, ניתק התקע החשמלי לחיווט החשמלי המתריע על ירידה בעובי רפידת דיסקת הבלמים, וקיים מגע רופף שיתכן ונוגע בגוף, שגורם להדלקת נורת האזהרה, בעת קפיצה על במפר.

כמו שאני תמיד נוהג לומר" אין צירוף מקרים, יש הצטרפות מקרים" !

בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...