Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילא זה שהם שמים מדרכה, אבל כשהיא קופצת לכביש זאת כבר בעיה חמורה

זה שלוקחים מדרכות ועמודים חרשים לעבוד בעיריה, זאת הבעיה. צופרים להם ולא זזים.

פורסם

עם כמה שמצב כזה מעצבן, כשהנהג אשם, הנהג אשם.

אם לא הצלחת לנהוג לפי תנאי הדרך ולא ראית שיש מים, האשמה היא עליך.

גם לי זה קרה פעם.

זה גרם לי להיגוי יתר ונכנסתי במדרכה ובשלט שהיה עליה.

התיקון עלה לי 1200 ש"ח (בלמים חדשים ומשולש מאחורה).

יכולתי רק להאשים את עצמי.

פורסם

אהה עכשיו שמתי לב.

יאללה, מחר האוטו כמו חדש!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה השלב הבא?

להאשים את העירייה על המדרכה?

זה נשמע לי כמו "נהגתי לא בהתאם לתנאי הדרך ודפקתי ג'אנט - האם זו אשמתי?"

(וזה עם כל הרצון הטוב)

לנסות , תמיד אפשר.

ליביו

אז כן. מי שיחפש ימצא תביעות של הולכי רגל שמעדו בגלל מדרכה שבורה/פגומה - תבעו את העיריה וזכו. הסכומים נמוכים.

שמעתי על אחד שדרש וקיבל חליפה חדשה מהעיריה לאחר שהמכנסיים נקרעו בגלל משהן. אבל הוא עו"ד...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

היו מי השקיה על הכביש והחלקת? אז איך תסע בגשם?

לדעתי הנהג אשם, בכך שהוא נסע כנראה על צמיגים גמורים ו/או במהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך.

בגשם? תובעים את אלוהים :-)

ובקיצור - אין אשמה של הערייה כיוון שהנהג צריך לנסוע בזהירות מספקת כדי להתמודד עם מים על הכביש. ניתן לנסות, אבל סיכויי ההצלחה נמוכים מאוד...

פורסם

עלות ג'אנט לפיאט אונו - 70 ש"ח כולל איזון.

עלות משולש - 200 ש"ח כולל העבודה.

עלות כיוון פרונט - 150 ש"ח.

כמעט 500 ש"ח על הסיפור.

עכשיו תעשה את החשבון האם משתלם לך להתעסק איתם או לא.

אני בהחלט הייתי מנסה לשלוח את הקבלות בתוספת מכתב ובודק מה אני מקבל ומה הם טוענים. אם הם יסרבו לפחות תוכל לדעת מה הקייס שלהם ולחשוב האם יש לך סיכוי.

פורסם

רוכב - יש הבדל עצום בין נהיגה ברכב לבין הליכה ברגל.

לדוגמאות שלך - זה בסדר - אני מכיר אנשים שקיבלו משמעותית יותר ממה שאתה מדבר (כבר לא תביעות כ"כ קטנות) על שבר ברגל לדוגמא כתוצאה ממדרכה פגומה.

עדיין - אין לזה שום קשר לבחור שנהג שלא בהתאם לתנאי הדרך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם היה בור בכביש, היה קייס עם פוטנציאל גדול יותר לזכות.

במקרה הנידון של מים, נראה לי די חסר סיכוי, אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

קורס נהיגה מתקדמת פותר המון מפגשים עם מדרכות, אגב. וגם עם עמודים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...