Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כסף ואני מעוניין לקנות בימים הקרובים מורל השאלה היא עם דוטק או הייבריד?

הסגנון שלי הוא מוזיקה שחורה טראנסים ומזרחית.

לפי מה שהבנתי מחלק מהאנשים לדוטק יש צליל כמו למילניום ושמעתי את המיליום ולא התלהבתי בכלל. העם דוטק ומילניום בעלי אותו צליל?

ומה ההבדל בין דוטק להייבריד?

חשבתי לנסוע לנס ציונה אל החנות שלהם ולברר כמה עולה שם הייבריד ודוטק עם מישהו יודע מהם המחירים אני ישמח לשמוע

אחד בפורום אמר שהוא קנה משם מוצר עם פאק ביצור והביאו לו אותו בזול העם קיימים עוד כאלו

בקיצור תודה מראש על העזרה שלומי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הייבריד עד לא מזמן נחשב לסדרה הכי גבוהה שלהם והוא קומפוננט ברמה הגבוהה ביותר, הדוטק גם מצויין אבל לא באותה הרמה של ההייבריד. אבל אזהרה - הוא עולה מעל 2000 שקל. לעומת הדוטק שאפשר להשיג בפחות מ1000 (בחנויות, לא מהמפעל).

סיכום - יש תקציב גדול (מאוד) ? תבדוק את הELATE אין יותר טוב מזה, המחיר קצת מוגזם ? ההייבריד מצויינים ובהחלט יעשו את העבודה, לא רוצה להשקיע 2500 שקל על רמקולים ? הדוטק נותנים תמורה מצויינת למחיר.

מהפולס והמילניום תשכח, הם לא רעים אבל ... קיצר תשכח 8)

בהצלחה ותתחדש :twisted:

http://www.morel.co.il/car.htm#

פורסם

תודה לך אבל השאלה היא העם הדוטק מתאימים מוזיקה שחורה טראנסים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא היא עובדת רק עם מוזיקה קלאסית.

לדוטק ובטח שגם להייבריד יש צליל מאוד מדוייק (לטעמי לפחות) וזה מה שאתה צריך לחפש כי טראקים עם צליל מתכתי מדי יכולים לעצבן.

אבל חשוב מאוד שתדע משהו - אם אתה אוהב טראקים ומוזיקה שחורה ואתה רוצה להנות מהם באמת אתה חייב סאב.

פורסם

אהם ... דוטק סדרה קודמת בחנות המפעל - 1100

הייבריד סדרה קודמת בחנות המפעל בסביבות ה1700

ממש לא מעל 2000 או דברים כאלה ... וזה בלי הנחות ובלי כלום

בו קח.

המילניום והדוטק נמצאים כל אחד ברמה שונה לגמרי ( יש לי את שניהם ) כאשר הדוטק הרבה הרבה יותר איכותי ... את ההייבריד רק שמעתי בכמה מקומות אז אני לא אחווה עליו דעה ... אבל הוא נשמע ממש טוב.

ואכן ... כדי לשמוע שחורה איתם אתה צריך מגבר חזק בשביל להרים אותם וסאב... ואז תיהיה בן אדם מאד מרוצה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...