Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

חזאזי בדקתי את הנושא של האחריות והרכב לא , אבל בדקתי מחיר של הציריה והמקסימום שהוא עולה זה 270 להכי יקר אז אני יקנה אותו ומחר אני יחליף אותו , וד"א יש לי עוד שאלה בנושא , אתה מכיר את הרעש הזה שאתה נכנס לבור ויש פק פק כזה ?! אני חושב שזה מהמוט מיצב אולי מישהו ניתקל בזה ויודע בדיוק מאיפה זה מגיע שאני יוכל לסדר גם את זה .

פורסם

בקש ממי שיחליף לך את הציריה שיבדוק גם את העניין הזה.

זה יכול להיות הרבה דברים ודרך הפורום, בעזרת תיאור ה "פק-פק" לא ניתן לבצע דיאגנוזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור עובד לשעבר במוסך מורשה יונדאי (מכונאי ואחרי זה מחסנאי) ציריות מכוסות במסגרת האחריות, לא משנה מה עשית עם האוטו (כמובן חוץ מתאונה), הציריות הן במסגרת האחריות.

גם צמיגים הם במסגרת האחריות (לפני כשנתיים לסנטה פה היו בעיות של רעידות בנסיעה, בוצאו איזון גלגלים לא פתר את הבעיה, הוחלפו הצמיגים ונפתרה הבעיה, כל זאת במסגרת אחריות, וגם רכבים שהיו כחצי שנה על הכביש הוחלפו להם הצמיגים הקדמיים).

פורסם

יונדאי זה עולם אחר לגמרי לעומת שאר היבואניות, אין מה להשוות.

אבל בגדול, ציריות נחשב בלאי רכב. בדיוק כמו תפוחים, משולשים, ברקסים, רפידות, מתלים

וגם לעיתים גיר וקלאץ' אם הוכח שמדובר בנהיגה לא נכונה.

פורסם

וא"ד אני זה שמחליף את הציריה , אני לא חושב שצרייך להיות בעיה בזה , והפק פק אז אני חושב שזה בא מהמוט מיצב הגומיות שלו ניראות לי קצת יבשות אני ישמח לקבל קצת טיפים על ההחלפה .

פורסם

מה זאת אומרת "אני לא חושב..." ?

או שביצעת את העבודה בעבר ואז אתה יודע בדיוק מה אתה עושה, או שלא ביצעת את העבודה מעולם ואז זה בהחלט הולך להיות משעשע :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי אני חייב להסכים עם התגובות על יונדאי.

הלכתי השבוע עם חבר למוסך מורשה יונדאי בחולון וקיבלנו שם שירות שלא

ראיתי גם בBMW ובטח שלא בצ'מפיון.

פשוט יחס מעולה קיבלו את פנינו יפה ואפילו שטפו את הרכב בסיום.

ראוי לציין שהיו שם גם עמדות אינטרנט ומכונות שתיה חמה וקרה.

גילוי נאות: בעל הרכב הוא הבעלים של 3 רכבי יונדאי טוסון שנת 2008, אז אני לא יודע אם היה יחס מיוחד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...