Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו פה יש המלצות על בית ספר טוב ללימודי רכיבה על 500 סמ"ק

דבר שני, כיום יש לי רכב, הגעתי למסקנה שבעיר עדיף לי דו"ג לנסיעות לעבודה וכו' ואוטו לסופי שבוע יש לאבא שלי, הגעתי גם להחלטה שאני מעדיף אופנוע על ווספה גם בגלל שאולי בעתיד אני אהיה סטודנט בירושלים (אני בתל אביב) ואני אצטרך לצאת איתו מהעיר וגם כי בתכלס אופנוע זה כלי הרבה יותר רציני מאופניים עם מנוע לגו (50 סמ"ק)

השאלה שלי היא האם נראה לכם הגיוני ישר לקפוץ לאופנוע או שעדיף לי תקופה מסויימת להתרגל לווספות, ואם כן אופנוע אז איזה דגמים יכולים להתאים גם בתור התחלה וגם בשלב מתקדם יותר (350-500 סמ"ק)

פורסם

יש לא מעט אופנועים ידידותיים למשתמש חדש, והתחלה על קטנוע לאו דווקא תהיה בטוחה או הגיונית יותר.

ההמלצה שלי?

פחות או יותר על כל האופנועים עד 500 שקיימים כיום בשוק ותואמים את הדרישות והרצונות שלך.

החל מ-GN250

ועד ה-GS500 .

בכל מקרה, צא מנקודת הנחה שאופנוע הוא לא כלי רכב שמחזיק זמן רב אצל בעליו ולכן אין חשיבות לאופנוע שיתאים גם להתחלה וגם להמשך הדרך, בהמשך הדרך תחליף אופנועים בערב כל שנה שנתיים.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם
יש לא מעט אופנועים ידידותיים למשתמש חדש, והתחלה על קטנוע לאו דווקא תהיה בטוחה או הגיונית יותר.

ההמלצה שלי?

פחות או יותר על כל האופנועים עד 500 שקיימים כיום בשוק ותואמים את הדרישות והרצונות שלך.

החל מ-GN250

ועד ה-GS500 .

בכל מקרה, צא מנקודת הנחה שאופנוע הוא לא כלי רכב שמחזיק זמן רב אצל בעליו ולכן אין חשיבות לאופנוע שיתאים גם להתחלה וגם להמשך הדרך, בהמשך הדרך תחליף אופנועים בערב כל שנה שנתיים.

ואגב, רובם המכריע של ה"ווספות" הם בנפחים שנעים בין 150 ל-200 סמ"ק.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מה בקשר למורים מומלצים?

אני לא מאמין באימרה "מורי נהיגה מומלצים".

אף אחד מהם לא מלמד אותך לרכב אלא רק איך לעבור טסט.

עשה סקר שוק, ראה מי נותן ת'מחיר הנמוך ביותר ו...לך ללמוד אצלו.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...