Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש חברות השכרה שיש להן סוכנות בנתב"ג. אני צריך לאסוף הצעות מכל מיני חברות בשביל נסיעה עסקית שמתוכננת לספטמבר.

עם הרץ, סיקסט ואוויס כבר יצרתי קשר, השאלה היא האם ישנן חברות נוספות שמיוצגות שם, ואולי יכולות לתת הצעה טובה יותר.

בתודה מראש.

פורסם

הוראות הפעלה:

1. לאמץ את המוח ולחשוב קצת מעבר ל-CF

2. לרשום בגוגל: נתב"ג

3. לבחור נתב"ג- דף הבית

4. לבחור שירותים לנוסע

5.לבחור השכרת רכב ושירות לימוזינות

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר,

אני לא יודע איך אומרים את זה בעברית, אבל you're preaching to the choir.

בד"כ אני זה שאומר לאנשים להתאמץ קצת מעבר ל-CF, כך שאני יכול להבין את גישתך.

במקרה זה בחרתי ללכת דרך הפורום במקביל, משום שאני סומך על זכרונם של אנשים שביקרו שם לא מזמן יותר ממה שאני סומך על האתר של נתב"ג או האנשים שאחראים לעדכן אותו.

בכל אופן, תודה על התגובה, זה הקפיץ את השרשור שלי לראש העמוד.

פורסם
שלום,

כפי שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש חברות השכרה שיש להן סוכנות בנתב"ג. אני צריך לאסוף הצעות מכל מיני חברות בשביל נסיעה עסקית שמתוכננת לספטמבר.

עם הרץ, סיקסט ואוויס כבר יצרתי קשר, השאלה היא האם ישנן חברות נוספות שמיוצגות שם, ואולי יכולות לתת הצעה טובה יותר.

בתודה מראש.

למרות שאני לקוח של שנים באויס ואף רכשתי לבן משפחה רכב משם, באדג'ט יכולים לתת לך הצעה יותר טובה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...