Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שינוי החוק הזה נועד רק לדבר אחד.

לחנוק עוד קצת את הסוחרים ביבוא האישי. בכדי שלמי שרוכש דרכם יהיה עוד קצת על מה להתלבט. אם באמת היה מעניין אותם היו מסדירים את הנושא הזה, הרי לבד ללא כל ידע של ממש זו צרה צרורה שמראש הייתם מוותרים עלייה (והחלק הכי קשה שברשרת היבוא הם כמובן המשרדים הממשלתיים) אלא אם מדובר ברכב נדיר שאתם ממש חושקים בו.

נכון שליבואנים יש חובות כמו החזקת כך וכך מוסכים מורשים ולהחזיק חלפים אבל כל זאת בתמורה לבלעדיות מוחלטת!. מעניין למה ביבי כשמדובר בכסף של החברים המאוד עשירים שלו לא מפתח כאן שוק חופשי של רכבים אלא רק שמדובר בכסף שלי ושלכם הוא שמח לחלק אותו לחברים שלו בשם השוק החופשי התחרות והיציבות, קרנות הפנסיה למשל שלי ושלכם (ונראה אתכם מצליחים לברר כמה בכלל יש לכם ובמה אתם מושקעים).

למדינה אין שום אינטרס ביבוא האישי. אל תשכחו שהיא מרוויחה פחות מס, האנשים שמביאים רכבי יוקרה היו קונים את אותו הדגם בכל מקרה סביר להניח.

אין במדינה שלנו באמת שוק חופשי. ולסיום אמרת חופש המי? הפרט? מזה? לא נראה לי ששמעתי על זה, לא נראה לי שאף אחד שמע על זה כאן.

• תוכן חדש...