Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התיקון השגיות אני באמת מאריך את זה מאוד אבל זה לא מה ששאלתי.

אז מה עם הקלאץ' תקין לא תקין?

BUKI אתה צודק אני לא באמת הייתי משקיע עוד כמה דקות כדי לתקן את השגיות שלי

ובקשר לבית הספר סיימתי 12 שנות לימוד עם בגרות פשוט ככה זה אצלי ואגדירו את זה בבצ'פר "דיסלקציה" אני אישית חושב זה חוסר קריאת ספרים

ובזמן האחרון בכלל אזנחה של קריאה או כתיבה. יש המלצות לספר טוב? (בתחום הרכב כמובן) =)))))

שגיאות - לא שגיות

הגדירו - לא אגדירו

בית ספר - לא בצפר

הזנחה - לא אזנחה

דרך אגב, השגיאה של "בצפר" מאוד שכיחה ... כנראה בגלל שלא לומדים הרבה היום ב"בצפר".

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב! "בצפר" זה לא שגיעה, וזה לא קשור ללומדים ולא לומדים, לפני זה אשתמשתי גם ב"בית ספר" זה קיצור "בצפר"

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
שגיאות - לא שגיות

הגדירו - לא אגדירו

בית ספר - לא בצפר

הזנחה - לא אזנחה

דרך אגב, השגיאה של "בצפר" מאוד שכיחה ... כנראה בגלל שלא לומדים הרבה היום ב"בצפר".

בשלוש נקודות משתמשים רק מצ'אטים

אתה רואה! גם אתה יכול לפספס

פורסם
דרך אגב! "בצפר" זה לא שגיעה, וזה לא קשור ללומדים ולא לומדים, לפני זה אשתמשתי גם ב"בית ספר" זה קיצור "בצפר"

אני מצטרף לענייני התיקון..

1. לא שגיעה אלא שגיאה.

2. "לא קשור ללומדים לא לומדים" - אוי לנו עם תחביר כזה... - "אין קשר בין אם למדים או לאו".

3. אשתמשתי - זה יותר נשמע כמו קטיף קישואים.... - "השתמשתי".

בנאדם, קח ספר או משהו בחייך....

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

פתחנו שיעור לשון, תחביר?

טוב היום הייתי במוסך, עשו בדיקת סורק ולא נימצא כלום חוץ מכיוון קטן של המצערת.

נראה שאני צריך קצת לתאמן בנהיגה ובכתיבה :lol:

מנהל יקר! תנעל בבקשה! גן חיות, הקופים בחיים לא ראו קצין(קצינים הם לא באמת בניאדם) עם מלא שגיאות כתיב :wink:

• תוכן חדש...