Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה הוא מתכוון לצבעים היותר צבעוניים שבהם הגיעו הFJ כמו כחול, אדום, צהוב ולא "סתם" כסף/שחור כמו הלנד-קרוזרים הרגילים.

שכחת גם את הגג הלבן או כסוף, ואת הצבעים כתום וירוק.

פורסם

זה בגלל שלא ראיתי בארץ FJ בצבע כתום/ירוק :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ה-FX45 הראשונה שהובא לארץ הייתה של גבי, עכשיו יש לו AMG 63 ו- 300SL GULLWING ששופצה באופן מלא בגרמניה. אני אשאל אותו בהזדמנות מה קרה ל-FX45.

אפשר לשאול משהו? ממש שאלה קטנה:

..

..

..

..

..

Who the fuck is Gabi?????

(עמוס, סליחה על סימני השאלה והנקודות..)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

איש עסקים ישראלי מתחום הבניה. אחד ה"שעשועים" שלו זה זה: http://www.bazelet-hagolan.co.il/

שם המשפחה אני לא אפרסם, מן הסתם. מי שמכיר אותו - מכיר, מי שלא - לא. ה-FX45 הראשונה שהובא ארצה הייתה שלו, ובזמנו כיכבה על השער של מגזין "אוטו", בטח למישהו יש את הגליון. מאז הוא התקדם ל-MB 63 AMG וה-MB GULLWING. מה עשה עם ה-45 אין לי שמץ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

סבבה.

מה שמצחיק זה שאתה כותב "גבי" כאילו שזה אומר משהו למישהו פה בפורום. כאילו שכתבת "ביבי"..:-P

אה, ומה עם לשכנע אותו לבוא עם הגולווינג לאיזה מפגש בנוקיה?:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

דרך אגב, שכחתי עוד משהו. בנו של ידיד שלי בירושלים נוהג גם על FX45, אין לי מושג אם היא יבוא אישי (הם נמכרו פה ע''י היבואן?). צולם לפני כחצי שנה.

fx45.jpg

פורסם
אה, ומה עם לשכנע אותו לבוא עם הגולווינג לאיזה מפגש בנוקיה?:twisted:

לא נראה לי שיש לו את הזמן והרצון להסתובב איתה במפגשים. הוא הציע לי לקחת אותה כמה פעמים סתם להסתובב, אבל אני פחדתי פחד מוות להשאיר אותה בחניה שלי בלילה, אז אפילו לא נהגתי עליה אף פעם.

פורסם

אתה אומר אינפיניטי FX שהובאה ביבוא אישי כאילו יש רק אחת, אני לא ידוע על איזה אתה מדבר אבל באבן יהודה יש 35 לבנה...

אגב הייתי שמח לראות את ה300SL של גבי :lol:

פורסם
אתה אומר אינפיניטי FX שהובאה ביבוא אישי כאילו יש רק אחת, אני לא ידוע על איזה אתה מדבר אבל באבן יהודה יש 35 לבנה...

אני מדבר רק על FX45, ה-35 לא מענינת אותי. ה-45 הראשונה שהובא הייתה שלו והוא נתן אותה ל"אוטו" למבחן השוואתי, היא הייתה על השער של המגזין לפני כמה שנים. ה-GULLWING עברה שיפוץ מלא במפעל בגרמניה. מעין ה-AMG אני לא יודע. משאר שגם מגרמניה (או ארה''ב?).

• תוכן חדש...