Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מכולה כזאת ברחוב שלי כי משפצים שם דירה בקומה שלישית. שלשום בבוקר הגעתי לרכב כדי לשים דברים בתא המטען, פתחתי את התא מתוך הרכב ושמעתי רעש של זכוכיות. לא התייחסתי, הרמתי את תא המטען [הרכב הוא אימפרזה סדאן] ושמעתי עוד פצפוצים, שוב לא התייחסתי. ואז, אחרי שסיימתי להעמיס טרקתי בכח את תא המטען. באאאם! רעש של זכוכיות נסדקות ומתנפצות וכל החלון האחורי שלי, טוב, רובו לפחות מצא את עצמו ברסיסים קטנים מאוד על המושבים האחוריים. אני לא לגמרי בטוח מה קרה שם אבל כנראה מישהו [בבון מצוי] זרק משהו - אבן, סלע מהדירה למעלה כשהוא מנסה לפגוע במכולה, הוא כנראה היה צלף גרוע וטיווח לי במקום זה את החלון האחורי של הרכב :evil: לא מצאתי עדויות למה גרם לפיצוץ ככה שכנראה הוא גם היה מספיק חכם ללכת ולהוציא את מה שנפל לו כדי שאני לא אוכל לתבוע.

ההמשך צפוי, טלפונים לביטוח ואז לאוטו-גלאס ואחרי 5 שעות היה לי חלון חדש. אבל רבאק איזה עצבים ורק בגלל חניה ליד מכולת אשפה.

** במקור הודעה זו כללה המון נקודות מיותרות שפוזרו באופן אקראי לאורך המשפטים. הנהלת הפורום הסירה חלק מהם לטובת הקוראים. **

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

פורסם

זה דבר ידוע שלא רצוי לחנות ליד כזה דבר, תבדוק את שאר הרכב, אולי יש עוד סימנים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בס"ד

אצלי ליד הבית חניתי ליד הגינה של השכן, והגנן הנחמד החליט להעיף עצים על האוטו שלי, מזל שהוא היה מכוסה, בכל מקרה יש עד היום שקע מעצבן במכסה מנוע מעץ שנפל, והוא כמובן מכחיש הגנן המעפן הזה..

קח עוד סיפור, לפני כמה ימים לקחתי את חבר שלי לאיזה חנות שהוא רצה וחניתי ליד שדה קוצים, הוא פתח תדלת על הקוצים ורק אחרי שפתח החליט שהוא לא יכול לצאת..

אחר כך בדקתי וראיתי שיש שריטות בדלת מהקוצים האלה, וברור שאני לא יבקש ממנו כסף כי הוא תפרן רצח.

לסיכום: צריך לדעת איפה לחנות ולקחת בחשבון הכל.

• תוכן חדש...