Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-D אני עדיין מנסה לשמור על רמה בבגאג' !

במקרה והמערכת שלי היתה באוטו שלך או של אחיך או דברים כאלה , רציתי לשמוע ממך מה הייתה עושה איזה חלקים היתה מחליף בישביל להפיק את הטוב ביותר מהרכיבים הנל , זאתי בעצם השאלה הגדולה שלי של כל האשכול!

תהליכי שיפוצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי קונה סאנדאון 1000d ב1700, מחבר את הסאב ב2 אום(600rms)קונה תיבה של 90 ליטר פתוחה מכוונת ל45 הרץ ויהיה לך spl לא רע בכלל

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סאנדאון אולי לא......אבל קראנץ' 750RMS ב2 אום אולי כן :-) .

התיבה שלי היא ענקית באמת בין ה70 - 90 ליטר בהרבה יותר גדולה מהאורגינלית .אני יחפש תמונה שלה ותגידו לי אתם.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אתה יודע למה המלצתי על סאנדאון ולא על קראנצ' ? כי היה לי קראנצ' ואני יודע מה הוא שווה, ובשביל שאתה לא תעשה את הטעות שאני עשיתי אני לא ממליץ לך לקנות את הקראנצ', הוא לא עומד בהצהרות, לוקה בשליטה באלמנטים, ויש לי את הסאנדאון והוא פשוט מגבר מעולה שאני מאוד מרוצה ממנו.

ואני שוב ידגיש:

רוצה SPL ? תבנה תיבה נצילה אשר מיועדת לסאב הספציפי שלך ותקל עליו בספיגה הספק גבוה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וואו תעלה תמונה של המגבר (לא של המעיים שלו חס וחלילה) ולפי היופי שלו אנחנו נגיד לך אם הוא טוב או לא.

אה כן ותדאג שיהיה רשום WATT על האריזה - זה מאוד חשוב!

אתה מסרב להקשיב... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשלושה חודשים האחרונים, רכבים בכל העולם עם מגברי סאנדאון, וגם סאבים של חברת סאנדאון - קבעו כמה וכמה שיאי עולם חדשים ב SPL :)

אז למה לא, אני אומר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו מה קורה לך - סאן דאון לא רושמים את המילה WATT בחלק העליון של המגבר שכחת?

והם גם מעוצבים ממש גועל נפש, קופסאות שחורות, שכחת שהם מצהירים שעיצוב לא מעניין אותם, רק סאונד? אז איך יכול להיות שמדובר במגברים טובים, נו באמת אליקו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאן דאון אני לא יקנה , אם היה לי תקציב למגברים האלה גם הייתי קונה מערכת שונה בהתאם , היפוניקס בתור מונובלוק? בסדר?

תהליכי שיפוצים

פורסם

לא אמרנו לך שאתה צריך לקנות סאן דאון - ציינו אותם בתור מגברים מאוד בולטים בתחום הSPL.

הייפוניקס מייצרים מגברים טובים מאוד אבל יש איתם הרבה מאוד מקרים של חוסר התאמה לרכיבים - אי אפשר ממש לאמר לך מה כן ילך איתם ומה לא - מנסיון שראיתי למשל - סאבים של אינפיניטי סדרות הקאפא והקאפא פרפקט, ממש לא מתלבשים טוב על רוב המונובלוקים שלהם...

אז ככה שזה סיכון, רוב הסיכויים שאתה תהיה מרוצה אבל תיקח בחשבון שגם להייפוניקס יש דרגות למגברים שלהם, זה לא שאתה הולך לקנות את הגוליית שלהם... אתה הולך לקנות זאוס או ברוטוס שהם בפני עצמם עושים עבודה טובה מאוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

רק חשוב לזכור, לפני כל הייפוניקס, צריך לעמוד ליין דרייבר טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תשמע בכל הרצינות תחסוך עוד קצת,כמה יעלה לך הייפוניקס בסבייבות ה 1000 שקל במקרה הטוב,עדיף להשקיע עוד קצת ולקבל מונו לכל החיים שיאפשר לך להנות קצת יותר מהמערכת.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
רק חשוב לזכור, לפני כל הייפוניקס, צריך לעמוד ליין דרייבר טוב.

או HU עם יציאות בעלות מתח גבוה - אבל לא בכל מקרה זה מתקיים.

ואז סביר להניח שהוא יקנה ליין דרייבר של TRU בעצם ואז סביר להניח שעל הדרך הוא כבר יקנה מגבר וסאב של סנדאון :-)

סתם סתם - קודם רצוי שתנסה לפני שאתה קונה או שתשמע מערכות שמוגברות ע"י מותגים שאתה שוקל לרכוש.

מה שאהבת - תקנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הHU שלי הוא דיי ברמה גבוהה אם אני לא טועה ?

ובינינו אני לא מעדיף לשמוע לפני שאני קונה , אני יותר טיפוס של הפתעות :lol:

תהליכי שיפוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...