Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 32000 שקל ואני רוצה לקנות אודי A3 או A4 הרבה אנשים אומרים לי שזה אחזקה יקרה מאוד, אני מאוד מבולבל כי היתה לי איביזה ואמרו לי אוטו דבר והאמת זה היה בובה של אוטו והאחזקה היתה לא בשמיים, לא ראתה מוסך ועברה טיפולים בזמן.

ככה שאני מאוד מבולבל ואני כבר די מיואש, אני מסתכל גם על גולף 99 או אופל אסטרה קצרה 2001

חשוב לציין שכל המכוניות הם אוטומטיות

אשמח לשמוע עצות זה מאוד יעזור לי

פורסם

קודם כל, כמו שלמדת עם האיביזה, לא צריך להיבהל מכל הסטיגמות המצויות של "לא הייתי נוגע בפיאט גייארדו". בדרך כלל אנשים נוטים לנפח הכל לטובה ולרעה, ככה שרוב המכוניות בשוק הופכות ל"בובה של אוטו" או ל"גרוטאה זוועתית", כאשר האמת היא לרוב מתונה יותר.

מנסיון של חבר עם אאודי A4 מודל 96' - כמובן שהאחזקה יקרה יותר משל יונדאי אקסנט למשל, אבל ממש לא ברמות כל כך נוראיות. לפי רשימת המכוניות שרשמת, אני מבין שרכב בשבילך זה לא סתם אמצעי לזוז ממקום למקום. אם אתה נהנה ממכוניות איכותיות - התוספת שתשלם על האחזקה ב-A4/A3 לא צריכה להפחיד אותך.

אבל קודם כל, תגדיר לעצמך (ולנו) מה אתה בכלל מחפש מהרכב הבא שלך.

פורסם

תודה רבה על התגובה זה עזר לי מאוד,

כמו שכבר הבנת אני מאוד אוהב מכוניות גרמניות כי הם מאוד אמינות לאור מעובדה שהיה לי אוטו כזה וגם מכיר הרבה אנשים שהיו להם גולף.

אני מחפש אוטו להרבה שנים לא שנה שנתיים אלא להרבה זמן לפחות לארבע חמש שנים, שפעם בשבוע יסע לתא מהדרום וגם לפחות שלוש פעמים בשבוע לעשות בסביבות 100 כל נסיעה.

אני הבנתי שהמנוע של האודי 1800 צורך יותר דלק ובגולף 99 זה דווקא יותר חסכוני.

אני ישמח לעוד תגובות זה מאוד יעזור

פורסם

גם אני אוהב מכוניות גרמניות - בקשר לאמינות - תמיד תמצא מי שיאמר שטובה, ומי שיגיד שגרועה (אבל אוהב גם איטלקיות...).

תראה, לפחות במוסכים המורשים, שעת עבודה על אאודי, יותר יקרה מפולקסווגן (שש"ע שלה יותר יקרה מסקודה,

וזה אפילו יכול להיות באותו המוסך). מה לעשות - אאודי מותג יותר יוקרתי.

אבל, איני חושב שגולף נחותה בהרבה, ולפי דעתי אם תמצא לך גולף 1600/1800, רכב שמור ומטופל (יש לבדוק

הסטוריית טיפולים), ותעשה יישור קו, תוכל להנות מרכב די ובטיחותי (יחסית לזמנו), ואפילו יותר אמין מהאאודי.

לסיכום - מציע לך לחפש גם אאודי, וגם גולף, וללכת על האקזמפלר השמור ביותר שתמצא (סה"כ אינך מחפש רכב חדש).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני נותן לך עוד כיוון - בתקציב שלך + כמה אלפיות בודדות (ועם קצת מיקוח אולי גם זה לא...) אתה יכול לקנות סיאט לאון 1800 אוטומטית ממודל 2002. רכב אמין מאוד, מאובזר, ביטוחים לא יקרים ועלויות טיפולים זולות משל האודי. ואני כותב מנסיון של 6 שנים עם הרכב בעבר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה אגב לכולם

שמע אני מחפש גם גולף וגם אודי והאמת לא מצאתי עדיין משהו מיוחד כי אלו שיש להם קילומטראג' קטן יחסית אז הבעלים מעלה ב-2000 או 4000 יותר מהמחירון ולא רוצים לשמוע

ואודי ממש קשה למצוא שנת 98 במצב טוב כי הם עברו המון ידיים

אני ממשיך לחפש

בקשר לליאון אני חושב שזה אוטו מעולה היתה לי איביזה 2001 וזה היה אחלה אוטו אבל אני רוצה לנסות את הגולף או האודי סתם כי אני מרגיש שמיציתי את סיאט

פורסם

היתה לי אודי A498 ועכשיו 03 מבחינת דלק לא שותה הרבה יותר מרכב רגיל

לעומת זאת אחזקה לא זולה ,לפי דעתי בסכום שיש לך תקנה משהו יותר חדש כמו שהמליצו לך קודמיי

אודי ב 32 אתה תתחיל לשלם על תיקונים וחלפים וזה מאוד יקר.

זאת דעתי.

פורסם

תראו אני מודה לכולם על התגובות זה מאוד עוזר לי

האמת שאני די מפחד מסיאט כי המחירון שלהם יורד ממש מהר, היתה לי סיאט איביזה 2001 והפסדתי הרבה מאוד כסף במחירון בכמעט שנה וחצי ככה שאני די מתלבט, אני יודע שסיאט זה אוטו ממש מצוין אין ספק

האמת היא שיש לי חולשה של ממש לאודי לא יודע למה וזה האופציה הראשונה שלי אח"כ גולף

לא כלכך משנה לי המנוע כי אני לא בקטע של טורבו ומרוצים וכאלה, חשוב לי האיכות ובגלל זה אני אוהב גרמניות

פורסם
תראו אני מודה לכולם על התגובות זה מאוד עוזר לי

האמת שאני די מפחד מסיאט כי המחירון שלהם יורד ממש מהר, היתה לי סיאט איביזה 2001 והפסדתי הרבה מאוד כסף במחירון בכמעט שנה וחצי ככה שאני די מתלבט, אני יודע שסיאט זה אוטו ממש מצוין אין ספק

האמת היא שיש לי חולשה של ממש לאודי לא יודע למה וזה האופציה הראשונה שלי אח"כ גולף

לא כלכך משנה לי המנוע כי אני לא בקטע של טורבו ומרוצים וכאלה, חשוב לי האיכות ובגלל זה אני אוהב גרמניות

תשמע, קח דברים בפרופורציה, אתה קונה רכב ב- 32 אלף, לא רכב חדש, אז גם אם תהיה ירידת ערך חזקה - היא מתייחסת למחיר רכישה נמוך ממילא ! אתה מעדיף לשלם עוד חמישיה או עשיריה על יפנית מאותו שנתון ? ובמילים אחרות - אי אפשר לתפוס את החבל משתי הקצוות - גם לרכוש אירופאית איכותית בזול מאוד וגם לצפות לשמירת ערך של משפחתית יפנית (שלטעמי נותנת הרבה פחות בתמורה...).

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...