Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 5 שנים של חיפושים מצאתי רדיו מקורי לסובארו שלי, הרדיו נשלח אלי מארה"ב.

עכשיו, חיברתי אותו בבית לוודא שהוא בסדר, הרדיו מתפקד מצויין אבל ישנה בעיה שקיוויתי שאני לא אתקל בה.

היה זכור לי במעורפל שהרדיו שם מכוון רק לתדרים אי זוגיים, נגיד 107.1, 107.3, 107.5 וכו', ואכן זה כך.

האם יש דרך לגרום לו לזהות תדרים זוגיים?

בינתיים חשבתי על פתרון עקום, יש לי משדר שאני מחבר אליו MP3 וככה אני שומע באוטו דרך הרדיו הישן, על אותו עיקרון אני יכול לכוון אותו על תחנה בעלת תדר זוגי ולשמוע דרך המשדר.

JF1AX9420JH309119_35.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

חוץ "מסוברו", רשום על המכשיר במקום כלשהו את היצרן האמיתי שלו.

אם תדע את היצרן, אולי כך יוכלו לעזור לך באחת המעבדות של המותג בארץ. בעקרון מתאפשר ביצוע של כיול, אלב המכשיר שלך מאוד לא שיגרתי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

גם אם לא רשום היצרן אתה יכול להכניס את מספר הדגם לגוגל, ואני בטוח שתגיע ליצרן מהר מאוד.

בלי קשר לזה, אני משער שמדובר ברדיו פשוט ויכול להיות שמעבדת אלקטרוניקה טובה תוכל לשנות את התדרים.

מעבדה מומלצת בפורום היא ג.ו אלקטרוניקה ברמת השרון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על ההמלצות.

בינתיים לא יכולתי להתאפק וכבר חיברתי אותו לאוטו, הוא פועל טוב.

אני אברר קצת יותר על המכשיר, אצור קשר טלפונית עם המעבדה ברמת השרון ואחזור לעדכן.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני לא מאמין שבקלות תצליח למצוא את היצרן.

צריך לנסות ולהבין איזה בקר יש לו. למרבית הבקרים היתה יכולת חומרתית (חיבור של מתח או אדמה) לאחת הרגלים ע"מ לקבוע תצורה. לאחרים היתה יכולת שכזו ע"י לחיצה על קומבינציה של כפתורים. בלי דגם הבקר תאלץ לנסות את מזלך במעבדה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן:

הטלפון שמופיע באינטרנט של "ג.ו אלקטרוניקה" לא פעיל, לא מצליח ליצור איתם קשר.

בינתיים מצאתי את סוג הרדיו: Clarion IIRC

לי זה לא אומר הרבה אולי לכם יהיו רעיונות.

ארז

פורסם

עוד אופצייה היא לנסות ולגשת למעבדה של SG אלקטרוניקה, יבואני קלריון לארץ. אני מציע לך לגשת מכיוון שבטלפון כנראה תקבל תשובה של "לא מתעסקים", אבל אם תראה לטכנאים במעבדה את המכשיר כנראה תקבל תשובה חיובית ושהם יסכימו לנסות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...