Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג צעיר שמחפש רכב איכותי, בטיחותי ואמין- חשבנו על פולו שנת 2005.

 

הנקודה היא שאנחנו מתכננים להביא ילד לעולם, ורציתי לדעת אם פולו תספיק לזוז ותינוק, כולל עגלה ושאר הדברים שמתלווים לתינוק?

אשמח לקבל מענה...

 

תודה רבה.

פורסם

שלום אבי.

הפולו בהחלט מספיקה לזוג + תינוק (אף ליותר מזה) ואם זו ההתלבטות היחידה שלך אז רק תדאג לבדוק את עגלת התינוק, אם היא נכנסת לתא המטען לפני שאתה קונה אותה.

אם יש לך כבר עגלה אז קח אותה איתך שאתה קונה את האוטו:-).

שים לב שלא ישאר כמעט מקום בתא המטען לאחר שהכנסת עגלה, מקסימום לעוד תיק או שתיים.

מזל טוב ובהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

שלום אבי.

בתור אבא לתינוקת בת שנה וחצי ופולו שנת 2000 אני יכול להגיד לך שגם לי היו הלבטים שיש לך.

התשובה בעצם נעוצה בכמה אתם מוכנים לוותר על נוחות ומקום ולמה הכוונה:

כאשר ביתי נולדה חשבתי למכור את הפולו של אשתי שנמצאת אצלנו כבר 8 שנים ולרכוש רכב משפחתי,מכיוון שהפולו ברשותי הייתה במצב מעולה,חשבתי לתת צאנס להתנהלות עם תינוקת ורכב קטן ובפועל מסתבר שאין דבר שנמנע בעדי בגלל גודל הרכב אולם עגלה משולבת שהיא גדולה מטיולון,יש צורך להכניס בצורה יצירתית דרך הדלת החמישית וכמובן מגש הרמקולים פורק באופן קבוע, גם עם טיולון שנמצא היום ברשותי ,הוא תופס את רוב שטח תא המטען ככה שקניות יצתרכו להיות על המושב,אנחנו ויתרנו מעט על נוחות לטובת נסיעה ברכב קטן וחסכוני יותר אולם אני מאמין שאם הייתי צריך לרכוש רכב,לא הייתי בוחר במכונית קטנה אלא הולך על רכב משפחתי,היום שאנו בשלבי הגדלת המשפחה אני כבר מחפש רכב משפחתי גדול יותר כי עם הפולו אין סיכוי להתנהל עם 2 ילדים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

רכב תאום לפולו הוא הקורדובה. אותה אמינות, בגאז' ענק.

עוד רכב מאותה משפחה בדיוק הוא הפאביה סטיישן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

על סמך מה אתה קובע את זה אם אפשר לשאול?

ממה שקראתי גם בפורום הזה בכל מיני שרשורים וגם במקומות אחרים,הרכב נחשב אמין,איכותי ומתאים למשפחה.

יש משהו שאתה יכול להאיר את עייני?

פורסם

הנה כמה הארות:

שותה דלק בצורה קיצונית לרכב 1600 (1-8,9 בלי להשתולל).

מכוער (טוב זה משהו יחסי אך לפחות בעיני זה פרמטר שיש לכלול).

איבזור נמוך יחסית למשפחתיות אחרות.

לא נוח- תנוחת נהיגה מעיקה כמו על מלגזה (שוב לדעתי).

ריבוי רכבים הרבה יותר מפנקים, חיסכוניים, יפים, ומהנים במחיר שלו.

ולסיכום: לדעתי זוג עם ילד בדרך, עדיין לא שווה לפסול את אופציית הסופר מיני למיניהם. לכולם יתרונות וחסרונות ואם אתה רוצה משהו באמצע (בין משפחתית קומפקטית לסופר מיני) הייתי משקיע מאמצים לחפש הונדה ג'אז או מאזדה דמאיו שיותר נפוצה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
הנה כמה הארות:

שותה דלק בצורה קיצונית לרכב 1600 (1-8,9 בלי להשתולל).מבדיקת הודעות בפורום מאנשים בעלי הרכב הנ"ל מסתבר שדווקא הצריכה היא ממוצעת למשפחתית 1 ל11-12 ,יש בעל רכב כזה שיכול לשפוך אולי טיפה אור על הנושא?

מכוער (טוב זה משהו יחסי אך לפחות בעיני זה פרמטר שיש לכלול).זה כבר עניין של טעם,לדעתי הרכב סביר+ בצורה החיצונית שלו.

איבזור נמוך יחסית למשפחתיות אחרות. פחות חשוב לי,הדברים הבסיסיים כגון נעילה מרכזית,חלונות חשמל ,מראות חשמל,ABS וכריות אויר קיימות.

לא נוח- תנוחת נהיגה מעיקה כמו על מלגזה (שוב לדעתי).שוב,מהודעות של אנשים בעלי רכב זהה התגובות הן הפוכות לרוב,מישהו יכול להביא דיעה נוספת?

ריבוי רכבים הרבה יותר מפנקים, חיסכוניים, יפים, ומהנים במחיר שלו. אם אפשר דוגמאות והצעות אני אשמח לשמוע.

ולסיכום: לדעתי זוג עם ילד בדרך, עדיין לא שווה לפסול את אופציית הסופר מיני למיניהם. לכולם יתרונות וחסרונות ואם אתה רוצה משהו באמצע (בין משפחתית קומפקטית לסופר מיני) הייתי משקיע מאמצים לחפש הונדה ג'אז או מאזדה דמאיו שיותר נפוצה.

בהצלחה.

צודק, ילד אחד לא פוסל את האופציה לרכב קטן,ההתפשרות היא בתא המטען.

 

5 תוים.

פורסם

היום מצאתי הודעה חדשה ביד 2 על סוזוקי ליאנה ,נסעתי לחיפה מראשון לציון בדקתי ולבסוף רכשתי את הרכב.

מעט פרטים:

שנת 2003 דגם ליאנה 5 דלתות GLX המפואר שכולל 4 כריות אויר ושאר החמוצים בצבע לבן.

50000 אלף קילומטר,יד 1 מנכה,בבדיקה שנעשתה במכון ממוחשב לא נמצא אפילו חצי דבר משמעותי או לא משמעותי שקשור לגיר ,שלדה ומנוע, הדבר היחידי שצויין בבדיקה הייתה שריטה שתוקנה בכנף ימין(שהמוכר הודיע לי מראש על כך) ו2-3 שריטות קטנות באזור הטמבון האחורי,הרכב ממש מרגיש ונראה שנת 2009, הרכב נבדק לפני בדיה במשרד הרישוי בחיפה לבירור אם יש אמת ביד ובבעלות או בעיקולים למינהם וכמובן הכל היה תקין.

זהו,הדבר היחידי שאפשר להמליץ כאן זה לשמור על סבלנות בזמן חיפוש רכב ולא להתפתות למציאות,בסוף מוצאים את המכסה החסר לסיר:-).

דרך אגב הרכב נקנה במחיר מחירון מלא כולל כל התוספות על יד ,קילומטרז' ודגם בלי טיפת מיקוח מצידי כי לא היה לי על מה ואפילו הייתי מוכן לשלם מעל המחירון לו היה מבקש-המחיר הוא 47000ש"ח.

שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ותודה לכל מי שענה לי וייעץ גם בשרשורים אחרים.

אשתדל להעלות תמונות במהלך סוף השבוע.

פורסם

שיהיה במזל!

נשמע שעשית עסקה מצויינת וכל הכבוד על הכנות והנכונות לתשלום מלא.

כל שנותר הוא לאחל לך נסיעה נעימה ובטוחה. עכשיו נותר לך רק לחפש בוסטר\כיסא תינוק והאיבזור מושלם:-).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה רבה.

ואין צורך לחפש ,כבר יש.

וסליחה לפותח השרשור על ההתעלקות ,אבל בכל זאת נסיים בעניין שאתה פתחת את השרשור:

אני עדיין חושב שבמידה והתקציב מוגבל ויש כוונה לחסכון מבחינת ביטוחים וצריכת דלק, הפולו יכולה להיות אופציה מעולה גם עם ילד אחד,רק כמו שכבר רשמתי,תצתרכו להתפשר טיפה על מקום בתא המטען ונסיעה עם יותר מ4 אנשים(כולל התינוק).

בהצלחה בחיפושים.

×
×
  • תוכן חדש...