Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מייד 2, איפה אפשר למצוא רכבים בני 7 עד 10 שנים אמינים. הכוונה לרכבים שטופלו כיאות וללא תאונות. לצערי רוב הרכבים שניתקלתי בהם בייד 2 בעיתיים איפה שהוא. כניראה שהרכבים עם היסטורית טיפולים אמינה וטובה, לא מגיעים לייד 2.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

גש למוסך, השאר פרטים ובקש שיצרו קשר אם מגיע רכב מתוחזק מהסוג שאתה מחפש, והבטח תשלום במקרה שהרכב ירכש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שיטה קצת מצחיקה אבל עובדת

אתה הולך ברגל / נוסע לאיטך באזור מגורים מעל הממוצע.

רואה רכב עם שלט למכירה בודק נראה לך מצלצל.

רואה רכב שמוצא חן בעיניך בלי שלט רושם פתק עם הפרטים שלך ומשאיר לבעל הרכב על הוישר. לפעמים זה תופס.

והכי חשוב סבלנות. אל תתפשר עד שתמצא את מה שאתה מחפש .

אם אתה סגור לגבי רכב של יצרן מסויים פנה למוסכים שמטפלים ברכבים הללו שיפנו אליך או צור איתם קשר מדי כמה ימים /שבוע לשמוע אם יש חדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם תוריד את הצמצום הגיאוגרפי בYAD2 תקבל רכבים נוספים.

תחרוש מדי יום במשך חצי שעה על הלוחות, בכל הדגמים שאתה רוצה ובכל האזורים.

אל תגביל ק"מ, יש אנשים שלא רושמים אותו פשוט.

אל תתבייש להתקשר ולשאול אם חסרים פרטים.

כמו כן יש גם את אתר WINWIN.

אני איתרתי בWINWIN קאיה קלארוס בת 10 עם 100 אלף ק"מ במצב מעולה.

המודעה עלתה בשעה 14:00 ביום שני, בשעה 08:30 למחרת המכונית הייתה בבדיקה ובשעה 11:00 כבר הייתי בדרך חזרה מבת-ים בדרכי למוסך קאיה בעכו לביצוע יישור קו.

רק צריך סבלנות של ברזל וזריזות של שד - ואתה תמצא כבר את המציאות.

• תוכן חדש...