Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולך תסביר לכל נשות וילדי רמת אביב ג' שהגולף/פולו שהם קנו במחיר מופקע להחריד כי היא משדרת "מכובד" ו "יוקרתי" לא עולה בכהוא זה על פיז'ו,אופל או רנו.

ולך תסביר את זה לכל אלה בעלי הפיזו 106 למיניהם שכשברמזור עומדת לידם POLO GTI הם לא מורידים את העיניים ממנה ואחר כך נותר להם רק לנסות לראות את האגזוז שלה... :lol:

ולך תסביר את זה גם לבעלי הפולסווגן פולו GTI שעוצרים ברמזור ורואים קליאו B ספורט ולא מורידים ממנה את המבטים , ואז גם את האגזוז.. סליחה את העשן של האגזוז... הם לא רואים.

כמה שטויות במשפט אחד אפשר לומר !?!??! מה ההשוואה האידיוטית הזאת לצרפתיות ?!?!?

טורבינה קטנה .... . אפילו אין לי מילים לתאר את המצב האומלל הזה. פשוט... תפסיק עם החוכמה הזאת אני לא עומד בזה,פשוט קשה לעקל כל כך הרבה במכה אחת...

בתור מנהל בפורום ב MAX-TUNING , ציפיתי ליותר ממשפטי חוכמה שכאלה - או שלא.

פורסם
ולך תסביר לכל נשות וילדי רמת אביב ג' שהגולף/פולו שהם קנו במחיר מופקע להחריד כי היא משדרת "מכובד" ו "יוקרתי" לא עולה בכהוא זה על פיז'ו,אופל או רנו.

ולך תסביר את זה לכל אלה בעלי הפיזו 106 למיניהם שכשברמזור עומדת לידם POLO GTI הם לא מורידים את העיניים ממנה ואחר כך נותר להם רק לנסות לראות את האגזוז שלה... :lol:

אני חושש שאתה מתבלבל עם מקסטיונינג,אחי אחושלוקי פצצות לאגדישות היראייתי לו עת הסופית של האגזוז בראייס שעאשינו ולקחטי!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בתור לקוח של פליקס המחירים שם לא גבוהיים אלה מופקעים!!!

אתה נכנס למוסך ולא יודע אך תצא :oops:

אבל השרות שם חבל על הזמן!!!(וגם הבורקסים החמים)

אני לא מודד מוסך על פי חום ואיכות הבורקסים שלו.

מצידי שלא ייתנו לי לשתות , אבל שיתנו עבודה כמו שצריך.

נ.ב. פליקס הוא המוסך שבגללו אני לא רוצה להתקרב לרשת צ'מפיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1 קודם כל,שיתנו לשתות.שלא יהיו חארות.

2 שנית - אני לא קולט למה שוב פעם נגררים לויכוח הזה.מה יותר אמין.כ"א מנסה לסנגר על האמינות של האוטו שלו.כאילו שזה מעניין למישהו את קצה האשך הכחול.מישהו שם לב שכשעניתי כתבתי "פיז'ו,רנו או אופל" כמובן שאת זה אף אחד לא טרח אפילו לקרוא.מחקתם את המילה "אופל" מהתודעה בשביל להיכנס לויכוח דבילי בפעם המיליון.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

החל מהודעה זו, כל הודעה הנוגעת לעניין האמינות הכה-לא-רלוונטי לדיון הזה (ובכלל) - תימחק

בתודה, ההנהלה (איך רציתי להגיד את זה תמיד :p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולך תסביר את זה גם לבעלי הפולסווגן פולו GTI שעוצרים ברמזור ורואים קליאו B ספורט ולא מורידים ממנה את המבטים , ואז גם את האגזוז.. סליחה את העשן של האגזוז... הם לא רואים.

כמה שטויות במשפט אחד אפשר לומר !?!??! מה ההשוואה האידיוטית הזאת לצרפתיות ?!?!?

טורבינה קטנה .... . אפילו אין לי מילים לתאר את המצב האומלל הזה. פשוט... תפסיק עם החוכמה הזאת אני לא עומד בזה,פשוט קשה לעקל כל כך הרבה במכה אחת...

בתור מנהל בפורום ב MAX-TUNING , ציפיתי ליותר ממשפטי חוכמה שכאלה - או שלא.

המשפט שלי היה בציניות עקב האווירה הצרפתית השולטת בפורום זה!!!

מר תומר הדר "היקר" לידיעתך הכללית פורום MAX- TUNING אינו נופל ולו בתחום אחד מהפורום בו אני רושם את דברי כרגע.(ובנושאים מסוימים אף עולה ברמתו...).

ולך אייל לא הבנתי למה את מתרחק מ"פליקס"???

כמו שאמרתי חוץ מעניין המחירים שם השרות והאמינות של העבודה המתבצעת שם ברמה גבוה.

משום מה בפורום זה אווירת המלחמה מרחפת לה מעל הטרדים?!

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

ולך תסביר לכל אלה שקנו פיג'ו רנו וסיטרואן חדשות למה הם כל הזמן במוסכים.

אם לא ביקרת במוסכי לובינסקי לאחרונה, אני מציע שתבקרו שם, תגלו הרבה הפתעות.

מצטער שאני קופץ :D אבל, דווקא אני הייתי באחרונה בליטל וראיתי שם כמה מציאות...

יונדאי אקסנט - בעיות הצתה....

טיוטה קארינה בדרך להרכבת קונסולה קדמית אחריי פריצה....

פיאט פונטו - החלפת מודול הצתה...

הרבה ברלינגואים בטיפולים ובעיקר החלפת בלמים....

קסאנטיה בטיפול 10K

אה... שכחתי...

ו106 XS בטיימינג....

אלו הם כל החוויות שלי ממוסכי לובנסקי לרגע זה... :D

יום טוב.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
עם אני לא טועה יש לך עוד אחריות?

לך למוסך תיתצבען אליהם והם יתקנו לך את זה! :?

האחריות לא כוללת פיצוצים תעיין בתעודת האחריות..... :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל זה המקרה השני שאני שומע על פיצוץ ושריפה ברכבי פולקסוואגן.

לפני כמה חודשים היה פה אחד שסיפר איך נשרפה לו גולף חדשה תוך כדי נסיעה.

למי שלא זוכר הנה כמה תמונות:

P4050015.jpg

P4050022.jpg

P4050031.jpg

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל זה המקרה השני שאני שומע על פיצוץ ושריפה ברכבי פולקסוואגן.

לפני כמה חודשים היה פה אחד שסיפר איך נשרפה לו גולף חדשה תוך כדי נסיעה.

למי שלא זוכר הנה כמה תמונות:

כבר דיברנו על זה שזה היה כתוצאה מקדיחה במיכל הדלק תוך התקנת מערכת סטריאו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...