Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מניע את הרכב בבוקר יש ריח של אדי דלק אך ורק מהאגזוז וכשהאוטו מתחמם אחרי 2 דקות זה עובר

היום בדרך לעבודה נדלקה לי מנורת CHECK עם ציור של מנוע.

מה יכולה להיות התקלה?

האותו לא מגמגם, לא מסריח מדלק, ונוסע חלק.

הבעיה היחידה שיש לי זה כמו צפצוף קבוע (שריקה בטון מאוד גבוה) שאני שומע כל הזמן מרגע ההנעה..

הטיפול האחרון היה לפני 2000 ק"מ שמתי תוסף דלק, ותוסף שמן - האוטו לא עבר טסט פעם ראשונה בגלל ערך CO גבוה, ואחרי התוסף הוא עבר.

יש למישהו רעיונות?

תודה על העזרה..

נ.ב

עשיתי חיפוש ולא עליתי על מישהו עם בעיה זהה, כל מי שפרסם אשכול כזה הייתה לו בעיה פיזית גם כן..

פורסם

כדי לאבחן את התקלה אתה חייב לחבר את הרכב לסורק תקלות.

ההנחה שלי שהחיישן חמצן פגום, במקרים אחדים התוסף פוגע בחיישן חמצן.

פורסם

תודה.

היה לי רעש של שריקה גם לפני שזה התחיל זה כמו שריקה קבועה שלא עולה או יורדת עם המהירות לא סלד ולא פניות משפיעות על הרעש.. מה זה יכול להיות? אולי מייסב של אחד מאביזרי מנוע?

פורסם

תודה רבה.

קבעתי להכניס את האוטו מחר לעתידים בבני ברק חבר של אבא שלי הוא בעל המקום..

אני מקווה שזאת לא תהיה בעיה שתגרר.. ושזה באמת חלק אחד שאני אחליף והמנורה תפסיק לפעול :)

• תוכן חדש...