Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בקרטר - פג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פג'ו 309 GRAFFIC 1.6 שנת 1992

אתמול בלילה במהלך נסיעה בכביש חצץ נכנסתי לבור וריסקתי קרטר. הקרטר ניפגעה בחלק התחתון יש ממש חור וסדקים מסביב.

היום עשיתי ברור במוסכים ושם אמרו לי שלושה דברים:

1. אם הקרטר שלי עשוי מפח אז החלפה תעלה בסביבות ה-300 שח לא כולל עבודה.

2. אם הקרטר עשוי מאלומיניום אז החלפה תעלה בסביבות ה-600 שח לא כולל עבודה.

3. באחד המוסכים אמרו לי שיש אפשרות לעשות ריטוח, וזה 400 כולל עבודה.

אז יש לי מספר שאלות אליכם אנשים: לפי תמונות שפרסמתי ממה עשוי הקרטר שלי (אלומיניום\פח)?

האם כדי בכלל להתעסק בריטוח וכמה זמן העבודה שכזאת תחזיק מעמד?

האם המחירים שאמרו לי הם סבירים או שאפשר למצוא יותר זול?

10072009172o.th.jpg

10072009174.th.jpg

פורסם

השאלה שלי: האם היה מצב שנסעת ללא שמן? אם כן, הנזק עלול להיות יותר מקרטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקרטר עשוי מאלומיניום, אם תלך לבד לפירוקיות אולי תוכל למצוא ביותר זול, אני לא יודע אם ימכרו לך מכיוון שזהו חלק מהמנוע ובפירוקיות לא ישמחו להרוס מנוע בשביל קרטר, (הכוונה להשאיר מנוע פתוח ללא מכסה יכול להרוס אותו)

אני לא הייתח סומך על הלחמה, במיוחד אצלך הקרטר גמור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עצרתי כאשר נדלקה מנורה אדומה STOP , אחרי זה נסעתי עוד 600 מטר. לאחר עצירה עוד נזל השמן מהקרטר(3 שלוליות גדולות) לדעתי עוד היה במנוע בערך 2 ליטר שמן, מאז לא נסעתי בכלל הגעתי הביתה עם גרר.

פורסם

אני מסכים שהחשש העיקרי שלך הוא המנוע. מקווה שהוא שרד.

לגבי הקרטר, הנזק נראה דיי רציני אם כי לא הייתי שולל תיקון לפני שבדקתי איך זה נראה מבפנים. אם מדובר בצורה פשוטה שאין לה מחיצות או כל מיני תחכומים אפשר לרתך. בעלי המקצוע שעוסקים בריתוך TIG (ארגון)- משפצי ראשים או בתי מלאכה מכאניים יכולים לרתך את זה.

• תוכן חדש...