Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה באתר "אוטו"

קראתי את הכתבה ולא מצליח להשתחרר מהתחושה שאני קורא עלון פרסום, הכותב פשוט לא הזכיר מילת ביקורת אחת ומייד אחרי כל חסרון הוא מסביר למה זה דווקא טוב כמה זה שיפור לעומת הדגם הקודם.

כמה דוגמאות: ההגה פחות מתקשר אבל זה טוב כי הוא מדויק ובעל משקל נכון יותר. המנוע איטי וחלש יותר אבל זה טוב כי הוא מעודן יותר. התיבה רק עם 4 הילוכים אבל גם זה מצוין כי היא מעודנת וחלקה וכו וכו.

האם זה רק אני או שגם לכם יש תחושה כזאת אחרי קריאת הכתבה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני לא מצליח להבין מה ההטפלות הזאת ל"אוטו", כל מה שהבוחן ציין נכתב גם באתרים אחרים, ובכלל, אין שם סתירה בין הדברים - הגה יכול להיות נעים יותר לשימוש למרות שהוא פחות מדוייק או מתקשר, מכונית יכולה להרגש נמרצת יותר למרות שהיא חלשה יותר מבחינת הספק (סובארו B4 לפני ואחרי שיפור המנוע).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אתה צריך להבין שכל הכתבות בתקשורת מוחדרות ומכוונות על ידי גורמים חיצוניים. בכתבות רכב ברור שיש השפעה של היבואנים.

שבדרך כלל גם מזרימים כספים או טובות הנאה אחרות כמו נסיעות ומלונות בחול.

פורסם
כתבה באתר "אוטו"

קראתי את הכתבה ולא מצליח להשתחרר מהתחושה שאני קורא אלון פרסום, הכותב פשוט לא הזכיר מילת ביקורת אחת

ומייד אחרי כל חסרון הוא מסביר למה זה דווקא טוב וכמה זה שיפור לעומת הדגם הקודם

כמה דוגמאות: ההגה פחות מתקשר אבל זה טוב כי הוא מדויק ובעל משקל נכון יותר

המנוע איטי וחלש יותר אבל זה טוב כי הוא מעודן יותר

התיבה רק עם 4 הילוכים אבל גם זה מצוין כי היא מעודנת וחלקה וכו וכו.

האם זה רק אני? או שגם לכם יש תחושה כזאת אחרי קריאת הכתבה?

תסביר לי בבקשה איך הכותב לא הזכיר לטענתך אפילו מילת ביקורת אחת - אבל אחרי כל חיסרון הוא כותב יתרון?

ההגה - נכתב שהמשקל והדיוק שלו השתפרו בגרסת 1.6 ל' אבל במחיר קטן בתקשורת - ושזה בסדר גמור.

המנוע - מעט חלש יותר, אך מעודן ונעים יותר - מה פה לא בסדר?

התיבה - נותרה עם מספר הילוכים זהה אך פעולתה נעימה יותר - שוב, מה הבעיה?

מעבר לזה - הביקורות על ה-3 החדשה טובות מאוד ברובן. גם בכלכליסט, גם בוואלה, גם בויינט וכן הלאה. זה לא שמגזין אחד החליט לכתוב עליה תשבוחות בעוד כל האחרים קוטלים...

אתה צריך להבין שכל הכתבות בתקשורת מוחדרות ומכוונות על ידי גורמים חיצוניים. בכתבות רכב ברור שיש השפעה של היבואנים.

הממ, מעניין, מאיפה המידע הכל-כך נחרץ הזה? אתה יודע משהו שאני לא יודע? אשמח אם תגבה את דבריך בעובדות, זה יחדש לי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מתאר לעצמי שכתב אוטו שבדק את המאזדה 3 החדשה נהנה עכשיו בהוואי עם 30 בתולות. "בחסות מאזדה".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אחרי שקראת את מדור הרכב ב"דה מרקר" על המזדה 3 (30 יוני), אני לא מתפלא כלל, ההשפעה של היבואן כנאה גדולה מדי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני מציע להיכנס לפרופורציות. המאזדה 3 הקודמת לא הייתה הרי רכב רע. היא הייתה פרשנות טובה יותר לפלטפורמה מאשר הפוקוס 2, למשל, מבחינת ניהוג. המנוע שלה היה נמרץ יותר. הבלמים שלה היו טובים. היא לא סבלה מבעיות מיוחדות במרווח פנים והנוחות שלה הייתה סבירה (אם כי בוודאי לא להיט). היא הייתה איכותית במידה והלכה למעשה, חוץ מבעיות המזגן בהתחלה וצריכת הדלק הלא ממש נמוכה כל מה שאפשר להביא בגנותה זה היותה מרכבת ליסינג ומפלטם של כל אלה שעדיף אם לא היה להם אוטו (נהג הליסינג הטיפוסי :?:x).

מכיוון שהמאזדה 3 החדשה היא בסה"כ עדכון של הקודמת, היא ככל הנראה לא הלכה רחוק ממנה ועדיים מהווה חבילה טובה (בדיוק כמו שהפוקוס 2, חרף היותה פחות מכונית לנהג מהפוקוס 1, נשארה חבילה משפחתית לא רעה).

אז מה הבעיה בדיוק?

לגופו של עניין:

תקשורת הגה: חשוב פחות ברכב משפחתי ממשקל ודיוק. הגה כוח חשמלי חוסך בדלק ונוח יותר לתכנות. ברכב משפחתי אלה יתרונות.

עידון מנוע: חשוב יותר מכמה כ"ס בודדים. שוב, זהו רכב משפחתי. רבאכ, מדובר ב-2 כ"ס ו-0.1 קג"מ. זה אפילו לא מורגש בפועל.

לגבי התיבה: אולי היה מקום להדגיש יותר ש-4 הילוכים הם כבר רחוקים מהנורמה בסגמנט. הייתי מוותר גם על הגדרת המכונית כ"קלף חזק" אבל עם היתר באמת אין לי בעיה.

גילוי נאות:

אני לא קשור למגזין "אוטו" (פרט להיותי מנוי), לא קשור למאזדה (אף פעם אפילו לא הייתה לי אחת). לא קשור לדלק מוטורס.

גם לי לפעמים יש ביקורת כלפי הכתבות ב"אוטו", אבל הפעם באמת זו הגזמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...