Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיתאום כל החסידים קפצו, בטח לכם אין איזה שיפור ברכב שלא מאושר במשרד הרישוי ויכול להרוג משפחה או על מה שאתם מדברים.

בטוח שאתם לא נוסעים 100 קמ"ש בכביש איילון ב3 בבוקר כשהכביש ריק, אל תנסו להיות חכמים על אחרים.

.

לא חסידים ולא נעליים, אתה יהיר ובטח ילד חסר ניסיון (או אולי מבוגר עם ראש של ילד) שכותב שטויות ומרגיש גבר עם ביצים כשאתה כותב "חבל שלא ברחתי לו"...

לא יכלת לבקש עצה איך להוריד את המדבקה בלי כל הפוזות שלך :?:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
30% מקדימה תופס או לא תופס קראתי פעמיים את התגובות בשרשור ולא הבנתי :S
אסור בכלל להכהות את החלונות הקדמיים, ואת השמשה הקדמית והאחורית. מותר רק את החלונות האחוריים הצדדיים, באיזו דרגה שרוצים.
פורסם
לא חסידים ולא נעליים, אתה יהיר ובטח ילד חסר ניסיון (או אולי מבוגר עם ראש של ילד) שכותב שטויות ומרגיש גבר עם ביצים כשאתה כותב "חבל שלא ברחתי לו"...

לא יכלת לבקש עצה איך להוריד את המדבקה בלי כל הפוזות שלך :?:

זה שאתה אולי בן 50 לא עושה אותי ילד, זה אתה זקן ואתה בטח מאלה שנוסעים 100 באיילון, טוב אחי.

פורסם
פיתאום כל החסידים קפצו, בטח לכם אין איזה שיפור ברכב שלא מאושר במשרד הרישוי ויכול להרוג משפחה או על מה שאתם מדברים.

בטוח שאתם לא נוסעים 100 קמ"ש בכביש איילון ב3 בבוקר כשהכביש ריק, אל תנסו להיות חכמים על אחרים.

הורדתי את המדבקות ממש בקלות, קילפתי איזה שפיץ ומשכתי והמדבקה יצאה שלמה לגמרי, גם בשמשה האחורית.

תודה לעוזרים וגם לביקורתיים ו"החכמים" ש"אין" להם כל שיפור עם אישור.

אני מתחסד. מצד אחד, לי אין שום שיפור ושם דבר באוטו שלא מאושר ברשיון, ואם הייתי רוצה חלונות מושחרים, פילטר פתוח, צמיגים רחבים או פנסי קסנון (הפוקוס שלי היא דגם LX- ללא קסנון), תאמין לי שהייתי רץ לאשר אותם כחוק, ואם לא היו מאשרים לי- לא הייתי שם אותם.

מנגד- אני כן נוסע 100 קמ"ש באיילון ב3 בבוקר, וגם ב3 בצהריים, אבל, וזה האבל הגדול, אני עושה זאת בזהירות ורק אם אני יכול, ז"א שאני לא מפרפר, חותך ועוקף מימין, ושנית- אם יתפסו אותי, ותפסו פעם אחת, אני אקבל את רוע הגזירה, אשלם את הדו"ח ואסתום את הפה. הדבר האחרון שאני אעשה זה לפתוח טופיק חסר תועלת שבא סתם להוציא קיטור וללכלך על שוטרים, שמשום מה זה מאוד אופנתי כאן בפורום.

בכיינים- נמאסתם

מתחסדים- אני איתכם

לך תוריד תמדבקה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

האבסורד הוא שאסור שום הצללה\השחרה של חלון נהג או נוסע, אבל כן מותר לשים מדבקות רשת או צילונים. (לא קבועות, כאלה שניתן להסיר ולהחזיר לפי הצורך)

לפי הניסיון שלי עם מדדבקות בחלון נהג\נוסע אני מבין שהאיסור הוא בטיחותי שקשור להתנפצות החלון בעת תאונה, כאן מובן הקטע עם המדבקה. אבל אם עושית השחמה\השחרה\הצללה בתנור או בלייזר, זה לא מפריע לחלון להתנפץ, אז למה לא? (כנראה שתשובה זה, ככה)

ומה עם כל המכוניות של YESHOTBEZEK ומכוניות של טכנאים שהחלון האחורי שלהם מכוסה במדבקת רשת קבועה. זה לא פוגע בכושר הראייה מתוך המכונית?

זה עומד בסטנדרטים של היצרן? ובאיזה סטנדרטים זה עומד, אם בכלל?

KOMPY זה לא אליך, אני פשוט לא מבין, הרי אין הבדל ברמת הסיכון בחלון האחורי בין מדבקת רשת ובין השחרה\הצללה. לפחות לדעתי.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
האבסורד הוא שאסור שום הצללה\השחרה של חלון נהג או נוסע, אבל כן מותר לשים מדבקות רשת או צילונים. (לא קבועות, כאלה שניתן להסיר ולהחזיר לפי הצורך)

לפי הניסיון שלי עם מדדבקות בחלון נהג\נוסע אני מבין שהאיסור הוא בטיחותי שקשור להתנפצות החלון בעת תאונה, כאן מובן הקטע עם המדבקה. אבל אם עושית השחמה\השחרה\הצללה בתנור או בלייזר, זה לא מפריע לחלון להתנפץ, אז למה לא? (כנראה שתשובה זה, ככה)

ומה עם כל המכוניות של YESHOTBEZEK ומכוניות של טכנאים שהחלון האחורי שלהם מכוסה במדבקת רשת קבועה. זה לא פוגע בכושר הראייה מתוך המכונית?

זה עומד בסטנדרטים של היצרן? ובאיזה סטנדרטים זה עומד, אם בכלל?

KOMPY זה לא אליך, אני פשוט לא מבין, הרי אין הבדל ברמת הסיכון בחלון האחורי בין מדבקת רשת ובין השחרה\הצללה. לפחות לדעתי.

אז זהו, שכל הברלינגו-ים של הוט מלאים מקדימה בטפסי תלונות והזמנות לתיקונים והערמה של הטפסים במילא מסתירה את החלון, ככה שהמדבקה לא כל כך מעניינת את השוטרים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
זה שאתה אולי בן 50 לא עושה אותי ילד, זה אתה זקן ואתה בטח מאלה שנוסעים 100 באיילון, טוב אחי.

א. אני לא אח שלך ולא רוצה להיות.

ב. אני בן 27.

ג. לפעמים אני נוסע 100 (כי ככה צריך!) ולפעמים יותר.

ד. כשאתה נוהג תוריד את הווליום במערכת שלך ותהיה ער לתנועה.

ה. תתבגר... ומהר.

מנהלים, שרשור מבוזבז לחלוטין...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...