Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

99% שההורים שלי עומדים לקנות מאזדה 3 קומפורט 2006 מקרובת משפחה. כן, אני מכיר המלצות והפצרות שלא לקנות מקרובים, אבל החלטנו ללכת על זה למרות זאת... :roll:

1. האם חובה לבדוק את האוטו, גם אם הקרובה אומרת שהרכב בובה, לא עשה ולא עושה לה שום בעיות, או שאפשר לוותר על זה בנסיבות מסוימות?

אני כמובן מאמין לה, ללא ספק. אבל עדיין, אולי יש מקום לבדיקה כדי לשלול דברים שהיא לא יודעת (או אולי מדחיקה בלי כוונה)? כמובן, מן הצד השני עומדת הוצאה של כ-430 ש"ח.

2. מתוך סקרנות, המחירון של לוי יצחק היה 77,760 ושל יד 2 75,500, וסגרנו על האמצע (לא על השקל כמובן). האם זה מה שנהוג במקרים כאלה? ובכלל, תמיד יד 2 יותר זול?

תודה לעונים!

פורסם

בגלל שזה מקרוב חובה לעשות בדיקה.

ולו למען השקט הנפשי, הוצאת 430 ש"ח.

הבדיקה לא תיתן ערובה שמחר ברכב לא תהיה תקלה רצינית אפילו.

אתה הולך לטסט , לא פעם בתחושה שהרכב שלך פיקס , והנה נמצאו תקלות. כך גם לגבי מה שאומרת הקרובה.

אני מניח שבנושא מכות / תאונות המידע שהיא מוסרת הוא אמין כי זה בידיעתה ברוב המקרים ביחוד אם היא יד ראשונה.

מחירון יד 2 לפעמים גבוה לפעמים זהה ולפעמים נמוך מאשר מחירון יצחק היקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא בעד לקנות מקרובים/מכרים.

יכול להיות לא נעים לבקש היסטוריית טיפולים וכו' ולא לקחת לבדיקה ואז לאכול אותה בגדול.

לפני אי אילו שנים נכוותי קשות מקנייה ממכרים.

הרכב היה יד 1 בן 9 עם 35 ק"מ והנהגת יקית בת 80 לכאורה נשמע מבטיח.

אחרי שנה אצלי ו 7K הוצאות על תיקונים הסתבר שהתייחסו לרכב כמו טוסטר

ושכמעט לא טופל במהלך 9 השנים שהיה אצל הבעלים.

נכון שהדוגמא שנתתי היא קיצונית אבל זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

אני לעולם לא אקנה רכב ממכר/בן משפחה רק כדי למנוע אי נעימויות.

פורסם

אתה חייב לעשות לרכב בדיקה מהסיבה הפשוטה שהקרובה הזאת יכולה אולי באמת ובתמים לחשוב שהאוטו במצב בסדר בעוד שבתכלס לך תגע איך היא טיפלה בו ומה היא בכלל יודעת על טיפולי רכב..

• תוכן חדש...