Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט של DUNAUDIO!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רציתי לברר איפה ניתן להשיג בארצנו הקטנטונת קומפוננטים של DYNAUDIO וRAINBOW ואיפה ניתן לשמוע אולי אחד הסטים של שתי החברות חוץ מאוטוס ממפרץ חיפה שיש לו ריינבו?

תודה

פורסם

DYNAUDIO אתם מתכוונים

DUNAUDIO וDOMBASS אפשר לקנות בתחנה מרכזית ישנה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1+ :-P

קח בחשבון שסטים של DYNAUDIO מגיעים עם מידבאס של 5.75 או 7", ניתן להשיג מידבאסים 6.5" אך לפי מיטב ידיעתי הם לא נמכרים בסטים מלאים, אך אולי אני טועה.

לגבי RAINBOW, יש להם מגוון מאוד רחב של סטים לפי רמות ולכן כדאי שתהיה סגור על תקציב וכמובן לשמוע לפני רכישה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

צחי מאקא בפ"ת הוא היבואן הרשמי של RAINBOW (גם מתקין)

רחוב רובינזון 1 לא רחוק מאיזור התחנה המרכזית

בקשר לסט,לי יש את הGERMANIUM ואני יותר ממאושר :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...