Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בשכונה קטנה בעלת חניה צפופה שמלאה ברכבים של כל דירי הבניין. בשעות היום הילדים של השכנים נוהגים לשחק בכדור או לרכוב על אופניים בשטח החניה, וכתוצאה הרכבים "נהנים" במהלך היום ממכות של כדורים שנבעטים לעברם או התנגשויות של אופניים ע"י הילדים שלא מצליחים להתחמק מהרכבים בגלל הצפיפות. בנוסף נוכחתי גם לגלות שהילדים החליטו גם "לקשט" לי את הרכב וחרטו עליו ציורים ושמות.

רוב השכנים לא מודאגים בקשר לרכבים שלהם ומעדיפים להעלים עין. מבחינתי זה לא יכול להימשך ככה ומצב הרכב שלי כן מדאיג אותי. לגבי שיחה עם ההורים של הילדים אפשר לסכם בקלות "פשוט אין עם מי לדבר". את הילדים אני לא יכול להבריח כי הם פשוט "מצפצפים" על כולם וממשיכים לעסוק בשלהם מבלי שמשהו יפריע להם.

מה לעשות במצב הזה? חשבתי להתקין מצלמה שתתעד את הילדים מבצעים את המעשים ולאחר מיכן להגיש תביעה על [נגד] ההורים של הילדים בגין נזק לרכוש, האם דבר כזה ריאלי בכלל? או שיש אולי דרך אחרת לפתור את הבעיה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

שים כיסוי על האוטו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זאת השכונה, אלה האנשים וכנראה שאתה במיעוט גם אם אתה צודק.

אתה יכול לצלם, לתבוע ולנצח במשפט, ואחרי זה השכנים חמים עליך ויום אחד תמצא בבוקר יום חדש שבאורח פלא התנפץ בקבוק חומצה על מכוניתך ועד שראית זאת כבר התקלף הצבע והפח נאכל.

לא אני המצאתי את המשפט - בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא אני המצאתי את המשפט - בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם.

.

המשפט הזה בפאראפרזה על חנייה - "בחנייה אין מה לעשות, סורטים לך את האוטו - תבלע ותשתוק"

המשפט המקורי לוקח בחשבון שיש לך עוד דרך כלשהי להמנע מנזק, למשל לא להתעקש על זכות השימוש בדרך, אפשר לסטות קצת ולאפשר לאידיוט שנדחף לעוף.

אבל איך ניתן לייסם את המשפט במקרה זה בחנייה? נכון אמיר, לא המצאת את המשפט, אבל צריך לדעת מתי להשחיל אותו.

FreeStyle

תנסה לכסות את האוטו, זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו בחנייה ציבורית.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אם יש לך אחיין,אח או דוד קטן בגילם שיכול להשליט עלייהם פחד הם לא יתקרבו יותר לאוטו שלך בחיים.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קודם כל תודה על התגובות, כרגע ההצעה שניראת לי ישמה ביותר היא לכסות את הרכב. אם ישנן הצעות נוספות הן יתקבלו בברכה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
המשפט הזה בפאראפרזה על חנייה - "בחנייה אין מה לעשות, סורטים לך את האוטו - תבלע ותשתוק"

המשפט המקורי לוקח בחשבון שיש לך עוד דרך כלשהי להמנע מנזק, למשל לא להתעקש על זכות השימוש בדרך, אפשר לסטות קצת ולאפשר לאידיוט שנדחף לעוף.

אבל איך ניתן לייסם את המשפט במקרה זה בחנייה? נכון אמיר, לא המצאת את המשפט, אבל צריך לדעת מתי להשחיל אותו.

כשכתבת שהמשפט נכתב בפאראפרזה על החניה, חשבתי שאתה מבין, כי הוא באמת נכתב על דרך הפאראפרזה.

בסוף דבריך כתבת שצריך לדעת מתי להשחיל אותו ומכאן הבנתי שאתה כותב דבר והיפוכו ולא מבין כלום.

להתעמת עם שכנים ולהשאיר את הרכב חונה באותו מקום, פירושו להיות צודק.

להחנות את הרכב במקום אחר, גם אם זה עוד 2 דקות הליכה, פירושו להיות חכם.

כשלי הפריע שילדי האזור לא בדיוק מלטפים את הרכבים בחניה, החנייתי את רכבי החדש (Z3) מרחק 800 מטר מהבית במקום חניה אופטימלי מבחינתי. את הרכב הישן יותר השארתי ליד הבית כי זה כבר פחות מעיק אם פה ושם נגרם משהו קטן.

כשלשכן הפריע שילדי האזור לא שמים על מכוניתו החדשה, הוא צעק, רדף ורב עם הילדים ועם הוריהם משך מספר שבועות. המרוץ הזה נגמר כשבוקר אחד הוא מצא 6 עגלות זבל מלטפות את מכוניתו מ-4 צדדים ומשאירות סימנים. אומנם אף אחד לא ראה מי עשה זאת, אבל ההיגיון אומר שעגלות הזבל לא התקבצו סתם כך מסביב למכוניתו והשאירו סימנים. השכן הזה היה מאוד צודק אבל כנראה שלא מספיק חכם.

עברו מס' שנים, והיום אפשר להשאיר בחניה גם פורשה ואף שכן לא יגע בה לרעה, הילדים הולכים בדיוק 2 דקות לשחק בבית-ספר סמוך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם איכפת לך מהרכב אני מציע לך את הציפוי הזה שמגן על הרכב..תערוך חיפוש בפורום דיברו על זה פעם.

אני כרגע חושב לעשות את זה גם כי גם לי יש בעה של ילדים קטנים ש"נתקעים במקרה" ברכב שלי עם האופניים.

פורסם

להתעמת עם שכנים ולהשאיר את הרכב חונה באותו מקום, פירושו להיות צודק.

להחנות את הרכב במקום אחר, גם אם זה עוד 2 דקות הליכה, פירושו להיות חכם.

עברו מס' שנים, והיום אפשר להשאיר בחניה גם פורשה ואף שכן לא יגע בה לרעה, הילדים הולכים בדיוק 2 דקות לשחק בבית-ספר סמוך.

.

פאראפזה פאראפרזה, אבל בסוף הכוונה זזה.

אני לא יודע איפה גר הבחור, אבל יש ערים (ואני לא אומר רמלה חס ושלום) שהחנייה זה המקום הכי (יחסית) בטוח.

תכיף גם יציעו הצעות - עזוב אותך, למה אתה צריך אוטו, סע באוטובוסים והרכבת מצויינת. זה גם חכם. ובעוד מספר שנים קנה לך רכב, אבל זה בתנאי שעירייתך תבנה בקרבת החנייה שלך מגרש ספורט בו ישחקו ילדי השכונה.

ובגדול אתה צודק...לגבי. לא הבנתי את הקישור הפראפרזי שלך.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...