Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מיצובישי קולט 94 וברצוני להתחיל לשפר את המראה החיצוני שלה - ברשותי כמה שאלות:

1. כיצד ניתן לשים אורות שונים בספידומטר כמו בתמונה הנ"ל? האם מדובר בסקלה שונה, נורות שונות או משהו אחר?mk1led93.jpg

2. האם ניתן להשיג כיסויי ברקסים בארץ? מהיכן? דוגמא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&item=270402481530

3. במידה ואני רוצה להחליף נורות לקסנון, האם אני צריך קיט מסויים או פשוט לקנות את הנורות ולהחליף בנוכחיות?

4. ברצוני לרכוש ספויילר לרכב, האם המחיר באתר הנ"ל הגיוני? מבחינתי הוא דיי נמוך אך אני לא מבין בדבר.

http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m9b0s1939p8359

5. במידה ואני רוצה לרכוש מכסה מנוע מעוצב, היכן ניתן לעשות זאת? וכמה זה צריך לעלות פחות או יותר?

דוגמא: 79079271.jpg

6. המנגנון של החלון ברכב שלי דפוק ולפעמים לא עובד. מהיכן ניתן לרכוש מנגנון זה?

7. ברצוני להחליף את שטיח הרכב מפני שהוא מוכתם, האם הדבר אפשרי? היכן ניתן לעשות זאת? (אני מדבר על השטיח עצמו ולא הכיסויים)

בבקשה לענות לעניין ובלי הערות\הצעות ציניות, הנושא חשוב לי מאוד.

אור.

פורסם

הלוח הינו קלפים אחרים ונורות.

קסנון זה קיט עם מגברים ונורות שונות.

המחיר לספויילר זול אבל קח בחשבון שמשלוח ומכס יעלו משמעותית את המחיר.

מכסה מנוע מעוצב כל סדנא יכולה לעשות.

שטיח רכב ומנגנון חלון חפש בפירוקיות.

בהצלחה.

פורסם

חפש בפורום ופנה למומחים לייבוא שכבר הגיבו בעבר.

שכחתי לרשום בהודעה הקודמת, אני לא ממליץ לשים כיסויים על הברקסים מבחינה בטיחותית עקב פינוי חום.

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי מיצובישי קולט 94 וברצוני להתחיל לשפר את המראה החיצוני שלה - ברשותי כמה שאלות:

1. כיצד ניתן לשים אורות שונים בספידומטר כמו בתמונה הנ"ל? האם מדובר בסקלה שונה, נורות שונות או משהו אחר?

2. האם ניתן להשיג כיסויי ברקסים בארץ? מהיכן? דוגמא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&item=270402481530

3. במידה ואני רוצה להחליף נורות לקסנון, האם אני צריך קיט מסויים או פשוט לקנות את הנורות ולהחליף בנוכחיות?

4. ברצוני לרכוש ספויילר לרכב, האם המחיר באתר הנ"ל הגיוני? מבחינתי הוא דיי נמוך אך אני לא מבין בדבר.

http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m9b0s1939p8359

5. במידה ואני רוצה לרכוש מכסה מנוע מעוצב, היכן ניתן לעשות זאת? וכמה זה צריך לעלות פחות או יותר?

דוגמא:

6. המנגנון של החלון ברכב שלי דפוק ולפעמים לא עובד. מהיכן ניתן לרכוש מנגנון זה?

7. ברצוני להחליף את שטיח הרכב מפני שהוא מוכתם, האם הדבר אפשרי? היכן ניתן לעשות זאת? (אני מדבר על השטיח עצמו ולא הכיסויים)

בבקשה לענות לעניין ובלי הערות\הצעות ציניות, הנושא חשוב לי מאוד.

אור.

1. מדובר בסקאלה שונה, זה הפלסטיק/קרטון שהוא הרקע של המחוונים + נורות בצבעים אחרים בד"כ.

המבחר הכי גדול והכי זול נמצא באינטרנט, תזמין ולך תתקין במכון ספידומטרים.

2. כיסויי ברקסים גם כנ"ל - מבחר הכי גדול ומחיר הכי זול באינטרנט (EBAY וכאלה) - אולי יש בחנויות כמו PIT STOP, אין לי מושג.

3. אתה לא יכול להחליף נורות לקסנון מכיוון שזה לא חוקי, ולא תעבור טסט. אם בכל זאת אתה רוצה צריך קיט (שכולל גם מגברים)ולא רק נורות. יש סתם נורות שעושות אור לבן/כחול יותר, וזה הרבה יותר זול ולא צריך קיט אלא רק נורות. גם זה לא חוקי.

4. נתת לינק למגב עם ספויילר, לא ספויילר לרכב. חוצמזה בקולט יש ספויילר שמגיע עם הרכב, אז מה אתה צריך אחד יותר גדול?

5. פחחים וכל מיני סדנאות "עיצוב" מתעסקות עם זה. לטעמי זה ממש מכוער וגם יגביל לך את השוק שתרצה למכור.

6. מנגנון ניתן לתקן אצל זגגים, חשמלאים, וכל מוסך שיש מחלקת חשמלאות. ניתן לרכוש חדש אצל מוסכי היבואן או חנות לחלקי חילוף ומשומש מפירוקיות - אם תגיד לנו מאיפה אתה נדע לאן לשלוח אותך.

7. ניתן בהחלט, אם אתה יודע איך לפרק את כל הסלון של הרכב ויש לך חוש טכני טוב אז אתה יכול לקנות לבד ולהדביק לבד, אם אתה לא רוצה ו/או חושש להרוס אז לך לרפד רכב והוא יעשה לך את זה.

הערה, אבל צינית, יש לי הרגשה שזה רכב ראשון שלך, לדעתי הקולט רכב מאוד חמוד ויש לו פוזה גם בלי כל מיני שטויות כמו מכסה מנוע וספויילר סטייל עזה.

מהניסיון שלי הרבה אנשים שהתלהבו ועשו כל מיני שיפצורים כאלו התחרטו מהר מאוד על זה אחר כך.

אני אישית הייתי הולך על משהו מעודן ויותר בטוב טעם.

אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

פורסם

קודם כל תודה רבה! עזרתה לי המון!

בקשר לספויילר - יש קולטים שבאים ללא ספויילר, כמו הקולט שאני קניתי.

אני לא מחפש משהו מפלצתי, אלה ספויילר מקורי של הקולט - מזל שעזרתה לי אם לא היתי מבזבז כסף סתם.

אני גר באיזור ראשל"צ, וזה הרכב השני שלי (הקודם היה דייהטסו אפלאוז, לא נחשב :p)

שוב המון תודה, לא ציפיתי לתגובה כזו!

פורסם

תשיג ספויילר של קולט מפירוק.

יש לך בראשון את האחים יזדי ואת המאגר, קפוץ אליהם ותשאל מה המחיר.

אני בטוח שגם פחח יכול להשיג לך ספויילר, להתקין ולצבוע אותו בצבע הרכב, תעשה סיבוב אצל כמה פחחים בא.ת. ישן ותשאל.

מבחינת רפדים יש לך את רכב ראשון ברח' של הטאבון לכיוון השופרסל, אבל לפי דעתי עדיף להשקיע ולסוע לרון-קאר בהרצליה פיתוח. תעשה חיפוש בפורום או בגוגל תמצא פרטים שלו.

מבחינת חשמלאי לחלון חשמל יש לך בדרך המכבים, ליד הבורגר ראנץ'/אורנג' חשמלאי רכב שנקרא דודי-אור, הוא חשמלאי מצויין הוגן ומומלץ מאוד, קפוץ אליו, תראה אם הוא יכול לעזור לך עם החלון, אם לא תבקש ממנו המלצה למישהו שכן יכול לעזור לך. רק אל תיכנס למוסך מיצובישי עידנים, הם על הפנים.

אני גם מראשון

פורסם

תודה רבה.. אין לך מושג כמה עזרתה לי. ואני מסכים ב101% על עידנים.

סתם שאלה נוספת: איפה אתה מטפל באוטו?

• תוכן חדש...