Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מאזדה לנטיס שנת 2000 1.6 אוטומט

ברמזורים הסלד שלי לפעמים צונח ל500 ומיד מתאושש זה כמו התקפות פרכוסים אצל בן אדם

לפעמים זה קורה כמה פעמים ברמזור ולפעמים בכלל לא

בדיקת מחשב תקינה

הוחלפו: פלגים.מסנן אוויר.מסנן דלק.ניקוי חיישן אוויר(בלחץ אוויר) .בוצע כיוון הצתה שום דבר לא עוזר!!!!!

מה שנשאר לעשות זה ניקוי מצערת או החלפת מנוע צעדים

מה לעשות קודם ואיפה אתם ממליצים לעשות את זה

בתודה מראש

פורסם

אני ממליץ לנסוע מחובר לסורק ולראות בזמן הנפילה מהי תגובת החיישנים כך תוכל לראות מהיכן נובעת הבעיה, לגבי הניקוי מצערת שווה לעשות בכל מקרה אין מה להפסיד.

פורסם

שווה לבדוק מנוע צעדים גם אני בדקתי חצי רכב לפני שהבנתי שזה מנוע צעדים!:-(רגע בדקת גם TPS?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה, הלכתי לעשות ניקוי מזרקים אצל "משה זר הזרקות" חיים מיד עלה על הבעיה שישנה משיכה אוויר מהגומיות במזרקים, המזרקים נוקו במכונה והוחלפו כל האטמים במזרקים והבעיה נפתרה.

פורסם

תודה אני אבדוק

ואם אפשר המלצות על מוסך טוב לבעיות כאלה באזור חיפה

כי המוסכים הרגילים שפניתי אליהם כולל מורשה לא הבינו מה אני רוצה מהם בכלל!

פורסם

TPS זה חיישן מצב מצערת, החיישן יושב על המצערת ומדווח למחשב כמה המצערת פתוחה(כמה גז בדיוק אתה לוחץ).

כשהחיישן תקול הבחלט יתכן שיהיה איחור בהחלפת ההילוכים.

אם החיישן הזה תקול אז נורת הHOLD הייתה מהבהבת לך, האם מידי פעם נורת הHOLD עושה היבהוב קטן?

פורסם

לא ראיתי שהיא מהבהבת

אבל גם מצאתי חור ענקי בצינור גומי(גרמושקה) שמובילה מהמסנן למנוע

סדק בין הקיפולים של הצינור שאפשר דרכו להכניס 4 אצבעות

אני נוסע עכשיו למוסך מאזדה שיחליפו לי אותו אולי זה יפתור את כל בעיותי

פורסם

אם יש חור בצינור יניקת האוויר זה בהחלט ישפיע על העברת ההילוכים.

בלאנטיס חיישן הMAF יש לו תפקיד חשוב בקביעת הילוך המתאים, ז"א שאם החיישן מזייף עקב חור בצינור הגיר לא יעביר הילוכים בזמן(בדוק).

• תוכן חדש...