Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מעבר לSTI חדשה מהחברה,

הרכב המדובר הינו סובארו אימפרזה סטיישן טורבו שנת 2001.

אצלי מעט מאוד זמן, חצי שנה.

נקנתה עם 87000קמ ונמכרת עם 99000 קמ

טסט עד מרץ 10.

הרכב נראה ונוסע כחדש.

הובא קיט PRODRIVE מלא מקורי מאנגליה - ולא הקיט PRODRIVE של הארץ!!!

הקיט בניגוד לערכה הישראלית ה"טוענת" ל245 כ"ס הינו קיט שונה, הוא טוען ל255 סוסים ומומנט של 260 ניוטון מטר.

והוא כולל :

מחשב PRODRIVE מקורי חדש (ביקשתי מחשב תואם סיראלי לשלי וקיבלתי את המחשב הבא אחרי שלי במספר (אם שלי היה 8888 אז זה 8889) עם מפת PRODRIVE אנגלית (הוא נקנה באנגליה) וכלל 2 מפתחות חדשים ואימוביליזר חדש.

דוד אחורי PRODRIVE SU001SU המיוחד ממנו יצאו מעט מאוד, הוא דוד אובאלי, בעל 2 יציאות (היציאה הסופית היא 1 אובלית אבל אפשר לראות שמהדוד יוצאים 2) והוא הדוד היקר ביותר שיש בפרודרייב.

צינור אינטרקולר פרודרייב, ודיזת טורבו 1.1 באר

כל הערכה עלתה לי 17000 שקל אחרי מיסוי.

לרכב צמיגים DZ101 בני שנה, ומצבר בן כשנה.

עבר טיימינג + קלאצ ב75000 קמ. וב87000 קמ הוחלפו הברקסים למקוריים חדשים (עלו 4000 שקל), רדיאטור הוחלף לשל B4 כדי לדאוג לקרירות גם בימים הכי חמים

פנסים קדמיים של STI.

רתמות ספורט חוקיות עם תקן ואישור מכון התקנים!

הרכב נראה חדש בפנים ובחוץ.

כל צינורות הגומי של מערכת הקירור (למעט ה2 של הרדיאטור) הוחלפו לצינורות סיליקון מסוככים בצבע כחול.

כל צינורות הוואקום הוחלפו לצינורות סיליקון כחולים.

שמן מוחלף כל 5000 והפעם האחרונה הייתה ב97500 על ידי.

הרכב עבר אצלי צביעה ב2 הפגושים בגלל שריטות ובכנף + דלת בגלל שריטה קטנה שאפילו בתמונות אי אפשר לראות, שהציקה לי.

תאונות - עבר אצלי בדיקה כשקניתי ונמצאו הדברים הבאים

גשר תחתון של הרדיאטור עבר תיקון (לא הוחלף). אין ירידת ערך. במוסך סובארו טוענים שהם יכולים להחליף לי את הגשר לחדש. אך לי זה לא מפריע ולא ניתן לזיהוי מבלי להרים את האוטו. לא היה ריתוך אלא רק מילוי של המעיכה.

מזגן עובד. כל הפלסטיקה שלמה וכלום לא שבור. יש שעון גדישה שיושב על פאנל מקורי מסביב ללוח השעונים (לא מבטל כלום) יש את החלק המקורי ללא המקום לשעון בבית. וימסר לקונה.

אני יודע מה יש לי. ואני לא מעוניין שיבואו לעשות סיבוב על האוטו סתם. אנשים רציניים בלבד. השקעתי על האוטו הרבה. באהבה. לא ננהג באגרסיביות. אחת לחודשיים הייתי יוצא עם הרכב לטיול וזהו.

מתודלק רק 98 (יש לי את כל הקבלות של הדלק מהיום שקניתי את האוטו) ב2 תחנות ספציפיות אשר נבדקו ונמצא שהאוקטן תקין.

חובה לתדלק 98 וזאת בגלל ערכת הפרודרייב הדורשת זאת.

אין לי מושג מה מחיר הרכב, אבל יש לי מושג כמה אני דורש. ואינני גמיש אף לא בשקל אחד.

68000 שקל סופי.

אנשים רציניים בלבד. בה"פ.

DSC_0147.jpg

DSC_0107.jpg

SNC00007.jpg

• תוכן חדש...