Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה הוא עולה והאם יש לי סיכוי לקנות כזה משומש במצב ומחיר הגיוני :?:

נראה טוב דווקא ...

למיטב זכרוני הרקליינרים יקרים מהבקטים שאינם קרבון-פיבר.

אני חושב שבאזור 2K+ לאחד.

אפשר לשקול בקט לנהג ורקליינר בעיצוב תואם לנוסע שלידו. כך תוזיל עלויות, תקבל בקט לנהיגה שהוא בכל זאת עדיף מבחינה ספורטיבית, תקבל גישה נוחה לאחור דרך צד ימין, לא תפגע באחידות העיצוב ולא תשמע תלונות מהנוסעת היקרה שלצידך על איכות המושבים :wink:

פורסם

ברשותי רנו קליאו 1.4 5 דלתות

אני הרכבתי ברכב באקטים (קבועים) הרכבתי אותם בעצמי(בעזרת אבא שלי).

מה שאתה צריך העיקר ידיים טובות לעבודה והכל יכל לצאת לך מצויין!

לפי דעתי לא צריכה להיות לך בעיה בהרכבה.

הבעיה העיקרית היא האם יש למסילות של היאריס טווח מספיק לנוע קדימה בכדי שהכיסאות יתקדמו קדימה וחבריו יוכלו לשבת מאחור :lol: ...

אולי אני יכול לעזור לך ביעוץ להרכבה צריך לראות מה הולך שם...

ד.א אולי אני מעוניין למכור את הרכב עוד מעט אז הכיסאות מוצעים כנראה למכירה...

הנה כמה תמונות...

אלעד.

באקטים 2.JPG

באקטים1.JPG

נינג'ה לבנה!

פורסם

אין צורך להסביר לי מכיוון שלי ברכב יש ריקליינרים...

ההיבט הבטיחותי ...אורי גורדזי מגרשון 5 ת"א.

מי שמכיר מכיר .

יש לי גם חדשות בשבילך david

"מכל מלמדי השכלתי"

בבקשה:

דוגמא אישית.

נראה כמו הבאקט שלא מתכוונן מהתמונה שלך אבל תשאל את הגב שלי...הוא מתכוונן ועוד איך!

123_0004.jpg

nos_0006.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים, התמונות כוונו לאחרים אם לא הובן.

באקט בתקן FIA עד כמה שידוע לי עשוי תמיד ממקשה אחת ולא מתכוונן, אני מדבר על כיוון זווית גב ולא ניפוח בליטות אורטופדיות לדוגמה.

תוכל לספר לנו באילו באקטים מדובר ?

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

שאלה: יש הבדל בתמיכת הכיסא בין באקט לריקליינר? ואם כן במה זה מתבטא?

יש עוד הבדלים בניהם חוץ מהעובדה שהריקליינר מתכוונן?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלא התכוונתי להעליב...

:lol:

זו דרך הכתיבה שלי וכל כוונותי טובות.

אלה באקטים של ספרקו indy הוא שם הדגם משנת ייצור 1999.

הם נקנו מרפד רכב עת הגעתי לתקן את הכיסאות שלי המקוריים.

הספור שלהם הוא שהם היו על מכונית אמריקאית - וניתן לראות את מתאם החגורה עליהם.

הם היו במצב די עגום ובאמצעות אורי גורדזי ועבדך הנאמן הם נתפרו ביד אוהבת ונוקו בפדנטיות רבה מנמלים ואבק..כן כן..ואז התגלה היהלום במלוא הדרו.

אחד מהם יושב על מנגנון הקפצה כדי שנוסעים יוכלו לשבת מאחור.

כל המתאמים נבנו באותה יד אוהבת על ידי אורי ונשמרו כל כללי הבטיחות (למי שלא יודע אורי עובד עם רנו ומפרק כעניין של יום יום כיסאות עם כריות אוויר).

מסילות לא הייתי מוכן לקנות אז השתמשנו בשלי...

ואני הפסדתי רק את כיוון הגובה, זניח לא? למי שלידי יש כרית הגבהה כדי שירגיש נוח ולי בגב יש גם כרית אורטופדית כדי שיהיה לי אפילו נוח יותר.

אין מה לומר לגבי האפקט בנהיגה וכמו שגורס ראם סמואל לכיסאות יש בהחלט השפעה.

פורסם

לא ראיתי הבדל בתמיכה בין באקט רגיל לריקליינר מהסוג שלי מלבד העובד שכיוונון משענת הגב עוזר רבות לנוחות.

כמובן שזה עוזר עוד יותר ברכב בעל 3 דלתות שאז ניתן להזיז את הכיסא ולהקל על הכניסה למושב האחורי.

פורסם

גם אני מעוניין לרכוש בעתיד שני באקטים אולי אני ימצא יד שנייה וזה ישתלם לי. העניין של היד שנייה שמונע ממני זה בגלל שרוב הסיכויים שלא יהיה לי אישור,בחדשים אני יודע שמלמד מביא אישור חוקי.

בכל מקרה DAVID אני חייב לציין שיש לך באקטים יפים מאד והם מאד מרשימים על הראלי.

תגיד אפשר לדעת מאיפה קנית אותם ואשמח לדעת כמה הם עולים :wink:

פורסם
גם אני מעוניין לרכוש בעתיד שני באקטים אולי אני ימצא יד שנייה וזה ישתלם לי. העניין של היד שנייה שמונע ממני זה בגלל שרוב הסיכויים שלא יהיה לי אישור,בחדשים אני יודע שמלמד מביא אישור חוקי.

עופר, שום באקט לא עובר טסט. למלמד יש אישור לייבא את המושבים אבל בטסט יכשילו אותך עליהם. מה שאפשר לעשות הוא לשים כיסוי ,כמו ששמים במוסך, על המושב וכך אפשר לעבור.

בכל אופן לכל מי שחושב לרכוש מושבים כאלה, בידקו את התאריך על המושבים. אורך החיים של מושב הוא 5 שנים, אחרי זה הוא לא שווה הרבה או בכלל כי הוא לא עומד יותר בתקן.

second is the first looser

פורסם

עופר, שום באקט לא עובר טסט. למלמד יש אישור לייבא את המושבים אבל בטסט יכשילו אותך עליהם. מה שאפשר לעשות הוא לשים כיסוי ,כמו ששמים במוסך, על המושב וכך אפשר לעבור.

בכל אופן לכל מי שחושב לרכוש מושבים כאלה, בידקו את התאריך על המושבים. אורך החיים של מושב הוא 5 שנים, אחרי זה הוא לא שווה הרבה או בכלל כי הוא לא עומד יותר בתקן.

למה רק 5 שנים?

דניאל

פורסם

למה רק 5 שנים?

דניאל

אני מניח שזה כמו במושבי בטיחות לתינוקות.

שימוש בפלסטיק להורדת משקל ועלויות יוצר מצב בעייתי עם אורך חייהם של החיבורים והתמיכות. הפלסטיק שבשימוש מאבד את תכונותיו ונחלש עם הזמן.

פורסם

עובר טסט ואפילו בכיף.

• תוכן חדש...