Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע רד בול - נדחה או בוטל ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יתפלא אם תופיע כתבה ב YNET.

"בעקבות מידע מודיעיני המשטרה סיכלה ניסיון לקיים מירוץ בלתי חוקי ברחובות תל אביב, על רכב שנעשו בו שיפורים בלתי חוקיים"

:lol::lol::lol:

פורסם

היום התקשרו אלי ממגזין אוטו, בקשר לחידון הזה שהם עשו לפני זמן מה.

שאלתי, והפקידה אמרה לי שהאירוע נדחה ל26 לחודש-מיקום שחכתי לשאול.

TFSI Power

פורסם

ציטוט מתוך הכתבה

"דחיית האירוע נובעת ממספר גורמים ושיקולים, בראשם חששותיה של משטרת תל אביב יפו כי האירוע שהינו יוצא דופן וראשון מסוגו בישראל, יזמין אליו למעלה ממאה אלף איש וכי הם אינם יכולים להיערך לכך".

שאלה למשטרת ישראל

לאירוע של 30000 אתם כן מוכנים

או אולי ל-10000 או אולי ל-5000 ואולי ל-1000

למה אתם בכלל מוכנים קודקודי משטרת ישראל חוץ מאשר לסיים קדנציה בתפקיד מבלי להזיז ביצה? (בקשו ללא נקודות)

יושבים להם חכמי חלם במשטרת ישראל ונוקטים בשיטה הנגטיבית קודם "לא" מה "כן"? זה נושא "סודי" ששמור למשטרת ישראל.

ברוך

פורסם

ברוך

מה אתה מתרגז?

בג"ץ בג"ץ בג"ץ ,והוספת מומחה בטיחות מטעם הפדרצייה הבין לאומית לדיון

אני רוצה לראות את הפרצופים של המשפטנים של המשטרה בדיון.

כבר כתבתי, המשטרה הפכה להיות מחוקק במדינה בגלל שכל הפקידים הרלוונטים לא מפליצים בלי יועץ (ת) משפטי צמוד.

מירוצי מכוניות

פורסם

מבחינת משטרת תל אביב - הם עשו את שלהם.

העיפו את הבעיה לחיפה, שזה לא רק מרחב אחר, אלא אפילו מחוז אחר, ככה שגם תיגבור לא צריך לתת.

כלומר מבחינת המשטרה - האירוע עבר לייקום קוסמי מקביל.

אני בטוח שמישהו אי שם במשרדי מחוז תל אביב יושב עכשיו וחושב בהנאה על התהליך המבריק שהוא עשה ואיך הוא פתר את עצמו מהמון המון עבודה.

אחחח...

DonutCop&Bomb(cover).jpg

פורסם

מעיין שמרתון ת"א ,מצעד הגאווה ומופעי ענק בכיכר רבין זה בסדר 10-20-50-100 אלף איש אבל שמדובר לראות אוטו אחד מסכן עושה כמה דונאטס ופתיחה 0-200 זה כבר no no

אין לי בכלל טענות נגד משטרת ישראל - הבעיה הגדולה שרוב עם ישראל כבשים מהההה מהההה שהתרגלו לזה ומקבלים את זה כי ככה זה כאן. יהיה בתאריך אחר בעיר אחרת - ילכו לראות כי זה מה יש.

כן יהיה MDC לא יהיה MDC סבבה. ראלי לא ראלי, די נו. דראג, דריפט, מונסטר טראק... טוב שיש ESPN

פורסם

קבוצת רד בול שוקדת בעזרת מיטב המהנדסים שלה ובהשקעה של מיליוני דולרים כיצד לפתח מכונית F1 שתוכל לצלוח את כבישיה הסדוקים של חיפה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קודם כל, זה ה-26.6 והתשובה היא לא - עדיין לא סופי. יש סבירות שהאירוע יבוטל לחלוטין בזכות המשטרה שלנו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתאכלס עכשיו, מהי הסיבה האמיתית לביטול האירוע? (בלי כח החירטוטים שהם טוענים ש:"האירוע שהינו יוצא דופן וראשון מסוגו בישראל, יזמין אליו למעלה ממאה אלף איש וכי הם אינם יכולים להיערך לכך")

פורסם

האירוע בוטל לגמריי.

שלשום בצהריים טילפנו אליי ממגזין "אוטו" (שהיו אחראים על ההגרלה הזאת) ונאמר לי שזכיתי בכרטיסי VIP לאירוע. רק מה? האירוע בוטל! שאלתי את הנציג שדיבר איתי היכן יערך האירוע החילופי ומתי- תשובתו: "האירוע בוטל".

בתור פיצויי מסוים, תיערך הגרלה בין זוכי כרטיסי ה-VIP והפרס החדש הוא קורס נהיגה מתקדמת במסלולים.

גם אני אשמח לשמוע הבהרות לעניין- האם האירוע יערך או לא?

בכתבה שסרקת, אלון, לא מוזכר כלום על כך שתהיה מכונית F1 שתערוך נסיעת הדגמה.

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...