Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

זקוק לייעוץ בקשר לרכישת רכב יד שנייה עם המאפיינים הבאים:

אמינות (בתחום הסביר)

ביצועים (כוחני אבל לא ספורטיבי)

נוחות (בעיקר הכסא. שיתמוך בצורה אופטימלית בנהגים גדולים)

יופי (תצורת 5 דלתות עדיפה כמובן)

מרחב אקוסטי (אקוסטיקה טובה עם ספיגה מספקת)

אוטומט/ידני (עדיפות לידנית. אם אין ברירה אז אוטומט)

אין לי עדיפות לארץ המוצא של הרכב אז הצעות אקזוטיות יתקבלו בברכה.

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות למשל סדרה 7 E38. השאלה אם צריכת דלק ועלויות אחזקה תוכל לעמוד בהם. מבחינת נוחות, מרחב, בידוד רעשים באוטו מעולה. רובן אם לא כולן בארץ עם גיר אוטומטי 5 הילוכים.

אפשר למצוא בתקציב כזה גם S קלאס, אפילו לפעמים עם מנוע V8, בחלק מדגמים מיתלים הידראוליים וחלקות נסיעה יוצאת דופן.

מכוניות האלו כמובן בתצורה 4 דלתות, עלויות אחזקה יהיו גבוהות.

יש גם למשל הונדה לג'נד, אקורד, ניסאן מקסימה וכד'.

מצד שני, אתה מבקש רכב עם 5 דלתות.

אולי רכב בסגנון מזדה MPV יכול לספק אותך? יש דגם עם מנוע V6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או-קיי, המבחר ש-טיזי-וייפר נתן אכן רבגוני ואיכותי אבל :

ּהייתי צריך לציין קבוצת רישוי -

במקרה שלי אני הייתי מעוניין בקבוצות 2 עד 3

פיג'ו 307

RUN-X

אסטרה 2.2 GSI

בסגנון הנ"ל

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

בערך בתקציב כזה אפשר לקנות גולף עם מנוע 1.6, מדובר על דור 5 שנים 05'~06' או למשל אימפרזה ניו אייג' עם מנוע 2000.

גיר אוטומטי 6 הילוכים לגולף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...