Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי,

כמה פעמים כבר צפרו לי מאחורה והוצאתי יד גסה מהחלון ואז פתאום אני רואה חבר שלי עוקף אותי בעצבים וצועק לי "תעצור יא מ$##ק" :-D

אמבולנס איכשהו אף פעם לא פספסתי, אבל כמה פעמים לא יצא לי לשמוע את הנייד שלי מצלצל - וזה נוקיה... :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול לשמוע עד מספר דציבלים מסויים, רק הבעיה שלא תוכל לדעת מה רמת הצדיבלים וגם לשוטר תהיה קצת בעיה לבדוק את זה .

O_O, לא טוב, לא טוב בכלל :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיין לא נתקלתי בשוטר שעצר אותי על כך, כנראה המערכת שלי לא מספיק חזקה כמו שחשבתי:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קרה לי פעם שעצר אותי שוטר על ווליום גבוה.

טען שהמוזיקה חזקה מידי באופן כזה שאני לא יכול להקיות קשוב לסביבה , החלשתי והמשכנו הלאה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
כאשר הרכב עומד ויש מוזיקה חזקה יכולים להביא לך קנס "רעש" ככה קוראים לזה,

5 חברים שלי קיבלו את זה די מצחיק ועצוב יחד זה מה שאני יודע:)

קראתי את השרשור, ואת התגובות, ועברתי על חוברת נוסח האישום החדשה ולא מצאתי סעיף ספציפי המציין כי אסור לשמוע מוזיקה מעל לגובה (ווליום) מסויים.

אכן יש סעיף בחוק תחת הסעיף "רעשים בלתי סבירים ברכב"

אך אם קוראים את סעיף החוק ניתן להסיק ולהבין כי לא מדובר על מוזיקה שמערכת השמע מפיצה אלה ליקוי ברכב.

להלן סעיף החוק:

רכב המשמיע רעש לא רגיל עקב ליקוי

נהגת ברכב הנ"ל כשהו משמיע רעש

לא רגיל שמקורו בליקוי ברכב,

בניגוד לתקנה 157 (א) לתקנות התעבורה.

סמל הסעיף 5803

קנס 500 ש"ח

ניקוד 0

אם מישהו נתקך בסעיף אחר שבגינו ניתן לקבל קנס על מוזיקה בדציבלים גבוהים, אשמח אם יעלה את הנוסח לשרשור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש משהו עקיף לגבי סאונד ברכב.

אם אתה מתקרב למסילת רכבת ולא כיבית את המוזיקה, ובנוסף לא פתחת חלון. אתה עלול לקבל דו"ח.

(כמובן שמי שנוסע עם ווליום מטורף לא יוכל לטעון שבגלל שהחלון פתוח הוא ישמע את הרכבת..):-)

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
תתפלא אפשר במיוחד שאתה נהג יחסית צעיר (כמו שהייתי) ולא מעיף מבט ימינה

ושמאלה כשיש לך ירוק בצומת ואני מבטיח לך שרבים פה לא מעיפים מבט וסומכים על הירוק

אז אל תתחכם אני מספר מהנסיון שלי.

לזה יש פיתרון...תתנדב במד"א אחרי כמה זמן תשמע אמבולנס אם תרצה ואם לא תרצה. (מניסיון)*

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...