Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לא הבנתי מה הקשר למוסך "הדקל" זה בכלל מוסך מורשה פיג'ו סיטרואן

ובקשר לביטוח וערס שיזד....נו שניהם ! תן לסוכן שלך לטפל בהכל@@

ואם לא טביעות קטנות

הקשר למוסך הדקל הוא ש:

א. מחיפוש שעשיתי בארכיון הפורום עלה כי בכל הנוגע לעבודת פחחות הם מומלצים

ב. אחרי שהתחפפתי מהאוטודיל במהירות האפשרית (יש להם סימני צמיגים על כל המוסך לך תבדוק זה כנראה עדיין שם ), היה צריך למצוא מקום אחר ומכיוון שאני טיפוס אחראי ופיקח עשיתי מחקר לפני שיצאתי מהבית (תודה קארספורום) והייתי בהרצליה פיתוח ומוסך הדקל היה 5 דקות מהאוטודיל והם היו בעדיפות שנייה בזמנו, אז ככה יצא שנכנסתי עליהם.

ג. הסיפור עם הערס יותר מסובך כי לערס יש חמולה של ערסים (שיצא לשמחתי לפגוש אחרי שהערס המקורי החליט להשתמש בגטס שלי כשטיח רגליים לצמיגים של טנדר הערסים שלו והזמין אותם כדי לעזור לו לנהל שיחה תרבותית ושקטה איתי באמצע הצומת ) ומכיוון שאני חי בשכונה ברמה סוציואקונומית נמוכה כך יצא למזלי שאנחנו שכנים ומכיוון שהתחביב הלאומי של הערסים זה לשבת עם ערסים אחרים , לגרבץ ולדסקס על איך כולם נטפלים אליהם ואיזה מנייק הזקנה בדואר שלא נתנה לעקוף אותה ואיזה בנזונה האשכנזי רוסי מנייק ההוא שדפקתי לו את הרכב וסירב לטפל במוסך שלי כמו גבר והפעיל ביטוח כמו מנייק.

יהיה בסדר כל עוד יש אמונה בספגטי דמיוני בשמיים שרואה הכל ורושם הכל , אז הכל יסתדר לטובה

• תוכן חדש...