Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממלא בערך כ- 4\3 מיכל בקליאו עד שקופץ אקדח הדלק ונוסע. כמה דקות אחרי זה אני מסתכל על מחוג הדלק, הפתעה ! המחוג מראה רבע מיכל. כיבוי והדלקה של האוטו והמחוג בשלו. נסעתי לתחנת דלק אחרת קרובה, תוך שאני מתפלל שמרוב עייפות לא שפכתי עכשיו 40 ליטר דלק. הגעתי לתחנה השניה, מילוי קצר של 2 ליטר, האקדח קופץ, אני מניע והמחוג מורה "מלא".

מישהו מבין למה בדיוק המחוג התעקש להשאר בפוזיציה הקודמת אחרי המילוי הראשון ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הרכב הוא קליאו ספורט דור 3. יש סיכוי טוב מאד שהשארתי את המערכות החשמליות עובדות כשתדלקתי, זה הפתרון לתעלומה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ברכב המודרני לוח השעונים מבוקר אלקטרונית והלוגיקה של מד כמות דלק לא "קולטת" שנוסף דלק בזמן שהמנוע עובד או מתג ההצתה דלוק.

אתה תווכח שעם מתג הצתה סגור בזמן תדלוק התופעה לא תשנה.

פורסם

ערב רב

קצר וקולע

עיון בהנחיות היצרן לגבי קליאו 3 כל הדגמים

1. לא להשאיר סוויץ' פתוח בעת תדלוק רצוי פשוט להוציא מפתח
  2. לא לתדלק פחות מ 15 ליטר בתדלוק

תלונה על זיוף שעון נבדקה לגבי קליאו 3 בחברות ההשכרה

והסתבר שהבעיה היא בתלוקים נמוכים מ 15 ליטר

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

קרה חם חבר שלי ,ברינו מגאן 2 , פשוט לא כיבה את הרכב בעת התדלוק והמד לא זז, חזר תדלק עם רכב כבוי, המד התעדכן.

HONDA CIVIC LS

פורסם
תקלה, או מה שגלגלצ כתב מעלי.

מה שגלגלצ כתב לא רלוונטי כלל לגבי התופעה שקרתה אצלי !

אני משער - לאחר תדלוק נוסף אתמול - שהתופעה נגרמה עקב 'התקעות' המצוף או משהו כזה , כי לאחר התדלוק אתמול המחוג הציג את כמות הדלק בצורה תקינה !

פורסם

ערב רב

איש יקר למה אתה מתווכח עם עובדות

לפי הנחיות רנו אסור לתדלק עם סוויץ' פתוח

כל תלונה שנבדקה והוסבר ללקוח

לתדלק לפי ההוראות פתרה את הבעיה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...