Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט מקדימה והתקנתי לאחרונה רמקולים 6X9 מאחורה - שניהם מחוברים לאותו המגבר

הבעיה היא כשאני משחק עם ההגדרות של הרדיו דיסק בFRONT וה- REAR הרדיו דיסק לא מזהה את האחוריים וכשלדוגמה אני מכוון שישמעו רק מקדימה האחוריים ממשיכים לעבוד כרגיל כאילו שהם לא מחוברים לרדיו דיסק

אבל כשאני משחק עם ה LEFT RIGHT הרדיו דיסק כן משפיע על ה6X9

איך אני מסדר את זה ?

פורסם

כמה RCA יוצאים מהרדיו דיסק? כמה ערוצים המגבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מי ביצע את ההתקנה?

תוצאה של התקנה קצת חובבנית הייתי אומר :roll:

זה לא שהוא לא מזהה את האחוריים, אתה שומע אותם, פשוט מאוד כנראה שהם במגבר מחוברים לאותה יציאה

או ב-HU עצמו.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אם יש לך רק זוג RCA (לבן ואדום) אין לך אפשרות לשליטה על ה FADER - מה שמשנה קדימה או אחורה.

מה שכן, דרך בקרי ה GAIN של המגבר את יכול להגביר או להנמיך את הרמקולים הקדמיים ביחס לאחוריים ולהפך.

רדיו דיסק מתקדם יותר עם 2 או 3 יציאות RCA יתן לך שליטה גם על ה FADER.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה שלא תחבר את הרמקולים האחורים (6X9) ישירות ל-HU (בלי מגבר) ?

בצורה כזאת ,גם תוכל לשלוט עליהם בניפרד וגם הבמה הקידמית תהיה יותר נכונה (טובה) .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כי אם אני אחבר את ה6X9 לא תיהיה לי העצמה שאני אוהב.

ואיתמר, אתה אומר שאני לא אוכל לשלוט עליהם ?

זה מאוד מוזר כי כשאני משחק עם ה LEFT RIGHT הרדיו דיסק שולט גם על ה 6X9

• תוכן חדש...